Aktywne Wpisy
Bialaherbata +1
Naszło mnie, jedna różowa użytkowniczka(darknightttt) napisała swoją listę wymagań co do potencjalnego partnera, więc mam pytanko do wykopu, a raczej zabawę, dajcie swoją listę wymagań albo "czerwonych flag", czy innych predyspozycji do potencjalnego partnera/partnerki.
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale

siepan +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: modele_potrzebni
Pobierzźródło: asfaltowy granat
Pobierz@marsjanin2012: Czyli jak u nas xD
ps. powinien tam być jeszcze biały chłop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie kupować.
@open_or_die: uwielbiam jak neuropki kochają wolny rynek akurat, gdy im pasuje do gunwotezy xD
@marsjanin2012: Brzydką mulatką, "bosze" jaka ona paskudna ( ಠ_ಠ)
@OddajButa123: Tylko, że widzisz. Czy warunki w krajach 3 świata są złe? Bardzo często tak, prawdopodobnie nawet często są skandaliczne zwłaszcza dla przeciętnego Europejczyka lub Amerykanina, kogoś z Ameryki łacińskiej. Natomiast warto pamiętać, że bez tych głodowych stawek ci ludzie mieliby jeszcze gorzej zaś
@hikashi: Neuropki i lewactwo zawsze kochają to co im pasuje pod tezę.
@marsjanin2012: Oczywiście że są, ale porównaj sobie np. do tej w komentarzu niżej, od razu widać różnicę. Zresztą nie podoba mi się jej mina, jak srający kot na pustyni. To nie Balenciaga, mogłaby się trochę uśmiechnąć ¯\(ツ)/¯