Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 17
@WielkiNos Nie ma chyba grupy społecznej gdzie występuje taka ilość zaburzeń i brak empatii niż psiarze. Cykliści, Blachosmrodziarze, Veganie, Motocykliści i w zasadzie każda inna grupa się chowa przy nich.
  • Odpowiedz
  • 837
@dzapanisko Wierzę w coś co się nazywa w sądzie "doświadczenie życiowe" i bardziej bym ufał w zasadzie każdemu bardziej niż pato właścicielowi pitbulla który własnie skatował człowieka. Nienawiść do kobiet przyćmiła twój zdrowy rozsądek.
  • Odpowiedz
@Korax: Facet zgłosił się na policje, udzielił wyjaśnień, bez dowodów możesz sobie dywagować. Ja powołując się na "doświadczenie zyciowe" stwierdzam, ze p------a grazyna kopnela psa i facet zareagował.
  • Odpowiedz
  • 37
A ty wierzysz kobiecie, bo ma wagine?

@dzapanisko sama widziałam ostatnio jak kobieta została zwyzywana od najgorszych za zwrócenie uwagi psiarze żeby posprzątała po psie. Psiarze są nieprzewidywalni i agresywni. To był facet, więc nie mam wątpliwości, że mógł posunąć się dalej z podobnego byle powodu.
  • Odpowiedz
  • 66
@dzapanisko XD, facet się zgłosił bo wiedział że jest szukany za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu powyżej 7 dni. I że woli przyjąć Kate kłamiąc o sytuacji niż się ukrywać kilka lat. Serio albo jesteś psiarzem albo nienawistnym przegrywem jeśli wierzysz bardziej tego typu patusowi a skatowanie człowieka określasz "facet zareagował"
  • Odpowiedz
@Korax: nie wierzę nikomu póki nie ma dowodów, a Wy juz wyrok wydaliście, bo baba vs facet. Nie mam psa, ani żadnych zwierząt, a argument ad przegryw, nawet nie beda komentowal.
  • Odpowiedz
  • 392
@dzapanisko Nie bo baba vs facet. Ale to że ktoś skatował człowieka przez kłótnię o psa. Nie mo co z tobą rozmawiać bo nie ogarniasz co tu jest meritum sprawy.
  • Odpowiedz
  • 34
Facet z psem = winny bez dowodów, wierzymy na słowo babie, ze nie kopnela, bo tak.

@dzapanisko są dowody. Kobieta jest w szpitalu, jest nagranie. Skatował ją, więc jest winny.

Za kopnięcie psa na ulicy nie ma kar. Ba nawet za zabicie pewnie grozi co najwyżej pouczenie, mandat albo nawet nic. Za skatowanie człowieka jest zgoła inaczej.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: do kociarzy tez nie, znam pelno wariatek z kotami. Jeżeli faktycznie uderzyła psa, to powinien dostać medal, jeżeli tylko zwróciła uwagę i facet tak zareagował, to powinien iść siedzieć, proste.
  • Odpowiedz