Aktywne Wpisy

ibleedforyou +353
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +248
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

https://fantasy.1liga.org/
Wszystkich chętnych, zapraszam jak co pół roku, do wykopowej ligi - Wykopowej 1 Ligi.
Aby dołączyć do ligi, trzeba użyć kodu zaproszenia - b3ec876e
Dla tych, którzy nie grali, a chcą spróbować - zasady są bardzo proste i dostępne są TUTAJ
Przypominam że zaplecze najlepszej ligi na świecie startuje już w najbliższy piątek, tj. 19.07.2024
Składy w fantasy można ustawiać bez ograniczeń do 19.07.2024, do godziny 17:45
Jak dołączycie do ligi to napiszcie w komentarzu jak nazywa się Wasza drużyna, przed kolejką będę Was wołał aby nie uciekła Wam żadna kolejka.
Tag do zabawy - #fantasy1liga
Wołam tagi powiązane z zabawą - #ekstraklasa #pilkanozna #mecz #pierwszaligastylzycia
Oraz kibiców 1 ligowych zespołów: #arkagdynia #lks #lkslodz #odraopole #stalstalowawola #wartapoznan #wislaplock #zniczpruszkow #gkstychy #gornikleczna #wislakrakow #ruchchorzow #poloniawarszawa #kotwica #miedzlegnica #brukbet #termalica #stalrzeszow #chrobryglogow #pogonsiedlce
Tag do banowania moich wpisów na ten temat #fantasyliga
źródło: GSM3IOqXsAAmk93
PobierzKRAKUS NOWA HUTA
@SpiderFYM: jakby co
TylkoWISŁA
tomaszek86 nick