Wpis z mikrobloga

Oglądam sobie Patera z Romanem FanemPolszy na objeździe Mołdawii i Balkan i nasz milusiński ma serio problem alkoholowy, wszystko się mu kręci wokół procentów, tam piwko na kominie, tu winko za 9zl, tam znowu berbelucha miejscowa, palce ma pięknie napuchnięte od gorzały. Dodatkowo śmiesznie mi się robi gdy przypomnę sobie wpis Mirka który obnażył tu jego ślub z jakąś khmerka, całkowicie pominięty gdzie się da a śmieszy mnie to że człowiek który sprzedaje swoją prywatność ukrywa taki fakt #pater #raportzpanstwasrodka #romanfanpolszy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ma serio problem alkoholowy, wszystko się mu kręci wokół procentów, tam piwko na kominie, tu winko za 9zl, tam znowu berbelucha miejscowa, palce ma pięknie napuchnięte od gorzały.

@stanislaw-nowak18:
Menel onuca,chlał na umur w Kambodży i kończył z młodymi Khmerami w hamaku czy swojej sławojce,dlatego go tak interesowało pójście do wojska na dobrowolca,spanie na łyżeczkę
w jednym śpiworze,robutki ręczne na poligonach w okopie,wsparcie na zaparcie i takie tam
,on ma
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr: Kiedyś pojawił się u ruskiego youtubera zoomera w domu na streamie. Tam Zoomer z ledwością trzymał tempo Paterowi.
W pewnym momencie Zoomer miał na tyle dość chlania z Paterem, że ten mu dolewał swoje shoty kiedy pater nie patrzył przez co się onuca do zgonu na3b@ł@
  • Odpowiedz
@Moczymorda77: no dziwne kiedys sie wydawal w miare normalny. Pamietam go ze mial taka ładna dziewuche chyba sie Marta nazywala, chyba nawet z nia serie po europie krecil. Nie zamienilbym takiej laseczki na taka z kambodzy
  • Odpowiedz
no dziwne kiedys sie wydawal w miare normalny. Pamietam go ze mial taka ładna dziewuche chyba sie Marta nazywala, chyba nawet z nia serie po europie krecil. Nie zamienilbym takiej laseczki na taka z kambodzy

@xxxmen: nigdy Pater nie był normalny. Prześledzić sobie kamczatke. Tam głównym motywem było chlanie
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: wtedy to mnie nie dziwilo kto studiowal dziennie temu nie dziwne takie tematy. Ja zaocznie studiowalem ale z dziennych znalem duzo ludzi co imprezowali jak Pater a teraz sa normalnymi ludzmi. Jemu nie przeszlo
  • Odpowiedz