Wpis z mikrobloga

Czy jest szansa że ślady jak po pluskwach (wpisałem w google i takie samo mam całe ramię - z 300 punktow) to jednak nie po pluskwach? Coś innego robi takie coś? Spałem przy otwartym oknie może jakieś meszki??? Póki co łóżko owinalem folia i pryskam muchozolem. Jedna sztuka by chyba 300 razy nie gryzła, a pierwszy raz takie cos. #medycyna #pluskwy #lewica #kiciochpyta
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@realme7: nie ma szans, że jedna pluskwa ugryzie Cię jednej nocy 300 razy. Jeżeli to było w Twojej sypialni gdzie wcześniej się nic nie działo to na 100% nie pluskwy chyba że przyniosłeś ich kilo w torbie do domu. Właściwie 300 punktów brzmi bardziej jak coś spowodowanego bardziej przez Twój własny organizm typu uczulenie a nie pogryzienia
  • Odpowiedz
  • 0
@ZdeformowanyKreciRyj: akurat na drugiej ręce trochę się kwasem oparzyłem, ale to drobny ślad. No i walczę z pluskwami w innym mieszkaniu - nie śpię tam, nie siadam na meblach, po powrocie pranie w 60 stopniach.
  • Odpowiedz
@realme7: no to tak jak pisałem, zdarzyło mi się spać w mocno zapluskwionych mieszkaniach, do tego stopnia że normalnie w dzień można było zauważyć pluskwy chodzące po podłodze czy ścianach i nigdy 300 ugryzień po nocy nie miałem a odczyn mam dosyć silny także nie przegapiłbym tego. Jak dla mnie to musi być coś innego w Twoim przypadku
  • Odpowiedz