Aktywne Wpisy
Kearnage +875
zeszyt-w-kratke +37
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
- kupują klocki lego w sklepie
- chodzą za youtuberem po mieście
- nigdy nie byli w dłuższym, powaźnym, stability związku
- zainteresowani są wiecznym życiem playboya i zaliczaniem lasek z tindera
Pokażcie mi chłopa który wypowie się że jego marzeniem jest ślub z kobietą, bycie wiernym do końca życia tej kobiecie, opiekowanie się swoimi dziećmi.
Za niską dzietność odpowiadają mężczyźni którzy wiodą życie playboya. Jest wielu celebryów którzy promują taki styl życia np. Fabijański który krótko po porodzie jego kobiety, zostawił ją (podobno ją zdradził), Królikowski (zdradził ciężarną żonę z sąsiadką).
Jako ciekawostkę dodam że Fabijański nawet nagrał piosenkę o tym że "chce być wiecznym chłopcem który goni zające na łące" XD Nie wiem ile on ma dokładnie lat, ale wygląda na starego konia po 30-stce, ma syna na którego płaci alimenty i nagrywa durne piosenki które promuje u Wojewódzkiego, śpiewa o tym że nigdy nie chce dorosnąć.
Taka postawa powinna być wyśmiewana a nie pokazywana i promowana w mediach.
Nie znam chłopa który powiedziałby że marzy o trójce dzieci i kochającej żonie.
To że im wydaje się że im zegar biologiczny nie tyka sprawia że mężczyźni nie myślą o dziecku. Facet 26-40 nie myśli poważnie o dziecku, bo dla niego dziecko to problem. Chłop chce wiecznie żyć jak p-----y, jak w młodym wieku urodzi mu się dziecko, odczuwa rozczarownie że życie playboya się kończy, wpada w depresję, bo teraz pieluchy trzeba będzie zmieniać. Niektórzy znajdują rozwiązanie takie że porzucają matkę z dzieckiem aby nadal kontynuować życie playboya.
Dlaczego o tym więcej się nie mówi? Dlaczego w wywiadach, na rozmowach o pracę nie pyta się mężczyzn po 30-stce czy planują dzieci tak jak kobiet?
Chciałabym obejrzeć wywiad jak dziennikarka pyta jakiegoś takiego playboya po 30-stce i wypytuje go o to kiedy założy rodzinę bo czas najwyższy. Niestety tylko kobiety są gnębione takimi pytaniami, w dodatku młode 25-letnim kobietom zadaje się takie pytania. Ale bezdzietnych mężczyzn w wieku 30, 40, lat nigdy nie pyta się o to dlaczego jeszcze dziecka nie mają
#p0lka #zwiazki #redpill #blackpill #rozowepaski
@xena_x: a co mają się z c00rvami żenić żeby być zdradzani?
Mężczyźni się po prostu dostosowują
@xena_x: wiadomo że mężczyzna poniżej 180 to śmierdzący, zapuszczony brzydal XD
Wrz ty mari0lka idź do urzędu pracy bo ci zasiłku dla matki p0lki z bombelkiem nie dadzą
1. Często mogę zwyczajnie pobzykać i mówię że nic więcej z tego nie będzie. To dlaczego nie?
2. Szukam systematycznie kobiety z którą mógłbym założyć rodzinę, chciałbym właśnie trójkę dzieci. Zarabiam dobrze ale chyba nie na tyle by strzelić trójkę na raz. Praktycznie żadna kobieta nie chce trójki dzieci - kariera i degradacja organizmu.
3. Znaleźć kobietę która jest uśmiechnięta, optymistyczna i pracowita (nie mówię o karierze tylko codzienności) jest cholernie k---a ciężko.
4. Znałem taką jedną, byliśmy razem przez 1,5 roku, byłem przeszczęśliwy. Nie miałem ochoty na inne d--y, chciałem i zajmowałem się najlepiej jak potrafię. Ona znalazła prezesa firmy i elo. Z tego co wiem, jest z nim nadal chociaż nie przypomina tego kim była. Jest „zgaszona” ale c--j z
@xena_x: Ale to tylko ułamek mężczyzn, tzw chadzi. Oni ruchają co popadnie, ale jest jeszcze całe multum mężczyzn którzy nie ruchają wszystkiego co się rusza i oni właśnie chcieliby długotrwały związek, dzieci i tak dalej. Więc w czym problem, dlaczego kobiety nie chcą zakładać rodzin z tymi 6/10?
@xena_x: zawsze mnie bawi, gdy ktoś na siłę wplata angielskie słowa tam, gdzie nie jest to potrzebne.
Ale jak ktoś wplata angielskie słowa z błędem - to już objaw bardzo ograniczonych umiejętności intelektualnych, a jednocześnie lingwistycznego dna ( ͡° ͜ʖ ͡°)