Aktywne Wpisy

klefonafide +2
Jutro wpada do mnie kumpel na kawę.
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
lx200 +6
https://itwiz.pl/polskie-uczelnie-zmuszone-do-ograniczania-przyjec-na-studia-it/
I co kodoklepaki już czujecie jak zostaniecie zwolnieni i będzie potrzebne tylko top 10% najbardziej wykształconych programistów z najlepszych uniwersytetów?
#programowanie #programista15k #informatyka #kryzysit #pracait #medycyna #lekarski
I co kodoklepaki już czujecie jak zostaniecie zwolnieni i będzie potrzebne tylko top 10% najbardziej wykształconych programistów z najlepszych uniwersytetów?
#programowanie #programista15k #informatyka #kryzysit #pracait #medycyna #lekarski

źródło: Screenshot_20250405_125153_Chrome
Pobierz
Ludzie z gwarancji dostają nową klamkomanetkę, która po 5 jazdach znowu wibruje tak jak poprzednia. Jak ja nienawidzę graveli, najgorzej wydane kilka tysięcy w moim życiu.
#rower #gravel #gorzkiezale
@Santiego: Szczerze wątpię aby to było od hałasu.
Na filmie mechanik zalewa ten pin żywicą epoksydową i wkłada mini gąbkę między dźwignię hamulca, a kierownicę, tylko uważam, że konieczność
@Santiego: Aż muszę to pomacać u siebie jak to wygląda po 6000 km, wydaje mi się że jak masz tam taki luz że ci ręka drętwieje i to faktycznie przez to drętwieje to problem jest gdzie indziej. Nie masz luzu na obejmie albo jakiejś kretyńskiej pozycji tej manetki?
@dran2: luzu
@Santiego: No to skoro w każdym chwycie to tym bardziej co ma do tego manetka?
Manetka po prostu przenosi drgania na 3/4 kierownicy, nie muszę uderzyć śrubokrętem przy samej manetce, mogę nawet przy mostku od prawej strony, a i tak będzie wibrować jak wyciszony telefon dopóki nie złapię manetki przy pinie.