Aktywne Wpisy

mar3k21 +178
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +110

Ludzie z gwarancji dostają nową klamkomanetkę, która po 5 jazdach znowu wibruje tak jak poprzednia. Jak ja nienawidzę graveli, najgorzej wydane kilka tysięcy w moim życiu.
#rower #gravel #gorzkiezale
@Santiego: Szczerze wątpię aby to było od hałasu.
Na filmie mechanik zalewa ten pin żywicą epoksydową i wkłada mini gąbkę między dźwignię hamulca, a kierownicę, tylko uważam, że konieczność
@Santiego: Aż muszę to pomacać u siebie jak to wygląda po 6000 km, wydaje mi się że jak masz tam taki luz że ci ręka drętwieje i to faktycznie przez to drętwieje to problem jest gdzie indziej. Nie masz luzu na obejmie albo jakiejś kretyńskiej pozycji tej manetki?
@dran2: luzu
@Santiego: No to skoro w każdym chwycie to tym bardziej co ma do tego manetka?
Manetka po prostu przenosi drgania na 3/4 kierownicy, nie muszę uderzyć śrubokrętem przy samej manetce, mogę nawet przy mostku od prawej strony, a i tak będzie wibrować jak wyciszony telefon dopóki nie złapię manetki przy pinie.