Nie ma to jak wpaść na świetny pomysł na nazwę własnej firmy lub produktu i np. kołyskę dla dziecka nazwać "Wódeczka" xDDDD Oferta skierowana na konkretnego konsumenta, rozumiem? Takiego 800+ konkretnie.
Już chyba lepiej było zostać przy Desk-Pol ( ͡°͜ʖ͡°)
@krytyk__wartosciujacy: woodeczka to nazwa pochodząca od angielskiego słowa "wood" oznaczającego drewno. To że kontekst pasuje ci do alkoholu wskazuje że masz właśnie takie skojarzenia ale nie musisz przekładać tego na wszystkich.
@aarahon: wyjmij kija z dupy i postaraj się zrozumieć spoiler. Ja wiem jak się to czyta i czemu ta nazwa jest "kontrowersyjna", ale to OP zaczął od wódeczki.
@andrzeju1: miło mi że z tej bezsilności wobec argumentów i pracy przyszedłeś skomleć o przebaczenie, lubię atakować prawdą i faktami zarówno lewactwo i prawactwo xD
@aarahon: udzieliłes sie pod komentarzem który zostawiłem, a twoj nick zapamietałem po wczoraj, a co do słabego zycia to zobacz ile masz wpisów zrobionych panie fajny z super zyciem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Peter_Mountain: Albo czytasz po polsku czyli "woo" albo po angielsku czyli "łu" A ty czytasz polskie "w" a z "oo" robisz angielskie "u". Zdecyduj się :D
@aarahon: aarohniku, ty sie pod kazdym wpisem czegoś lub kogoś czepiasz, mirasy juz wczoraj mi pisały że nie warto tobie poświecać uwagi bo się tym żywisz. Co ma liczba wpisów? No dużo, bo mi zarzucasz że mam smutne życie, a sam spędzasz 24h przed komputerem na wykopie pisząc głupie komentarze i zaczepki pod wieloma wpisami mirków, a to że mojego nicku nie pamiętasz to się nie dziwie jak codziennie masz
Oferta skierowana na konkretnego konsumenta, rozumiem? Takiego 800+ konkretnie.
Już chyba lepiej było zostać przy Desk-Pol ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #dzialalnoscgospodarcza
@krytyk__wartosciujacy: woodeczka to nazwa pochodząca od angielskiego słowa "wood" oznaczającego drewno. To że kontekst pasuje ci do alkoholu wskazuje że masz właśnie takie skojarzenia ale nie musisz przekładać tego na wszystkich.
A ty czytasz polskie "w" a z "oo" robisz angielskie "u". Zdecyduj się :D
@andrzeju1: nieprawda, udzieliłem się pod komentarzem innego mirka.
@andrzeju1: kogo lub czego czepiam się w tym wpisie: https://wykop.pl/wpis/77227283/przypomne-tych-#!$%@?-gowno-bieg-byl-dla-nich-waz ?