Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +18
Ja j---e co się o--------a...
@biedny_huop ogarnij się....
To stąd te Wykopki na moim IG...
Jezus...
Drugi p---b, jak ten z moimi fotami w pokoju i spustem na monitorze...
@biedny_huop ogarnij się....
To stąd te Wykopki na moim IG...
Jezus...
Drugi p---b, jak ten z moimi fotami w pokoju i spustem na monitorze...

źródło: temp_file7245052676969247670
Pobierz
Let_Me_2_Be +27
Patrzcie i uczcie się #programista15k zamiast teraz zakuwać nocami przez następne 25lat po pracy to trzeba było dobrze zdać maturę z biologi i iść na medycynę!
Żaden lekarz się nie przyzna ile kosi kaski a ty w byle Legnicy ortopeda 64k za 155-200h w szpitalu gdzie tak na prawdę za jakość pracy lekarze nie odpowiadają.
A mówią że brakuje pieniędzy na wszystko. całe te NFZ do przeorania jest, a ile
Żaden lekarz się nie przyzna ile kosi kaski a ty w byle Legnicy ortopeda 64k za 155-200h w szpitalu gdzie tak na prawdę za jakość pracy lekarze nie odpowiadają.
A mówią że brakuje pieniędzy na wszystko. całe te NFZ do przeorania jest, a ile

źródło: obraz
Pobierz
Cześć mirki
Szukam, szukam i znaleźć nie mogę - szukam tranzystora (?) chyba tak się to nazywa takiego jak na zdjęciu pochodzi on z Nintendo NES z modułu RF.
Za cholerę nie mogę znaleźć takiego samego szukając parametrami, które znajdują się na jego obudowie. Może ktoś podrzuci mi gdzie szukać, ewentualnie jakiegoś linka do takiego samego lub zamiennika.
źródło: temp_file115593729417500487
Pobierz@misiequ: jakie oznaczenie jest na PCB? Q1, Q2, Q3?
https://www.ebay.pl/itm/135005093868
źródło: temp_file6558662734371819476
Pobierza powiedzcie mi co oznaczają jeszcze te oznaczenia "B" "6A" i "2" z tranzystora?
I czy to jest ten sam tranzystor w tych linkach eBay i allegro które podaliście? Wydaje mi się że nie bo np biorąc parametr Vcb jeden ma 30V drugi 70V. Który wybrać żeby było dobrze ?
To jest schemat płytki RF ale może to być schemat od innej jej wersji bo nie