Aktywne Wpisy

ly000 +100
PrΓ³bujΔ zrozumieΔ co takiego ludzie widzΔ
w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie kaΕΌdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebraΕo mi siΔ na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budujΔ domki wielkoΕci mojego garaΕΌu w ksztaΕcie czegoΕ, co kiedyΕ moΕΌna byΕo nazwaΔ domkiem letniskowym i jeszcze nagrywajΔ filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa sΔ i jakie to doΕwiadczenie majΔ , bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budujΔ domki wielkoΕci mojego garaΕΌu w ksztaΕcie czegoΕ, co kiedyΕ moΕΌna byΕo nazwaΔ domkiem letniskowym i jeszcze nagrywajΔ filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa sΔ i jakie to doΕwiadczenie majΔ , bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +402
ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierz

π Rozpoczyna siΔ tzw. "sezon ogΓ³rkowy" czyli czas kiedy odpoczywamy oraz robimy grille ze znajomymi!
π€€ Ketchup jest idealnym towarzyszem grillowych daΕ!
Na Wasze stoΕy polecamy:
π Roleski
π Krokus - tradycyjne przetwory
π Maspex Kariera (Kotlin)
π #rybak
π Fanex
π TwΓ³j MiΔdzychΓ³d
#patriotyzmkonsumencki #swojdoswegoposwoje #msp #swojdoswegoposwoje #patriotyzmgospodarczy #patriotyzmekonomiczny
ΕΊrΓ³dΕo: keczup
PobierzΕΊrΓ³dΕo: temp_file5581425124989644291
Pobierz1. MiΔdzychΓ³d
2. Rybak
3. Kotlin (byΕ czas ΕΌe byΕ niedobry ale juΕΌ znΓ³w jest dobry)
Roleski podobno dobry jak mΓ³wiΔ ale nie prΓ³bowaΕem jeszcze, inne albo nie znam albo niedobre
Niestety w Krakowie nie bardzo jest on do dostania wiΔc na codzieΕ kupujΔ kotlin z piekΕa rodem.
https://ecsmedia.pl/cdn-cgi/image/format=webp,width=544,height=544,/c/kotlin-ketchup-z-piekla-rodem-450-g-b-iext152356488.jpg
ΕΊrΓ³dΕo: 24725352_702
Pobierz