@CzikaKiri: O jejku jejku! Jejku jejku! A któż to się zdenerował że już bany nie wpadają? ( ͡°͜ʖ͡°)
Według inf. z Wypoku, na dzień 11.07.24, Czikę na czarnoliście ma 44 Grajewiaków!
To na pewno dlatego że czika jest groźny i cały tag jest w strachu! Wcale nie przez to, że miażdżąca większość tagu uważa go za nietypowego odklejusa ( ͡°͜ʖ͡
@cl-sr: Co najmniej 50% z tej liczby, co najmniej powtarzam, jest tak inteligentna, że sądzi, iż danie mnie na czarnolistę, sprawia, że nie widzę ich wulgarnych postów, a przez to nie mogę zgłosić xDDD .Taki oto obraz poziomu intelektualnego tagowych Grajewiaczków. Marność. Jak widzisz Czika nie dyga przed oponentami, nie czarnolistuje, umożliwia konwersację nawet takim PETitkom jak Ty. Podobnie jak z waszym guru, trzeba pozwolić Wam mówić, sami się wyjaśniacie.
Jak widzisz Czika nie dyga przed oponentami, nie czarnolistuje, umożliwia konwersację nawet takim PETitkom jak Ty.
Czika ma rozdwojenie jaźni, czy pamięć złotej rybki? ( ͡°͜ʖ͡°) Czika zapomniała jak się schowała przede mną za czarną listą, "oo buhu atakujo" i leciała na płakusianie do Stacha(200?)?( ͡°͜ʖ͡°) Czika musi popracować nad tyci tyci orzeszkiem pod czapeczką, polecam kudzu
@cl-sr: Haha, drugi raz chcesz przerabiać komputerowo DOwody czarnolistowania, taki screen, to w PP przedszkolak zrobi. Ale ładnie się wtedy spłakałeś, ja dzidziuś, tyci tyci ludzik grajewski xD Czika dopuszcza Cię do głosu, bawisz mnie swoimi cyrkowymi akrobacjami, a sam Czika coraz lepiej Cię tresuje. @Koyanaruu , zostawiam to dla Ciebie, PETitku, poklikaj sobie zgłoszenia xD
@CzikaKiri: XDDDD Zezłomowane. Czika pójdzie zaaplikować teraz copium z torebki strunowej ze zgniłymi gaciami sexworkerki. Ego cziki po kolejnej przegranej znowu potrzebuje lekarstwa. ( ͡°͜ʖ͡°)
@cl-sr: co zezłomowane? Masz jakieś zwidy czy głosy w głowie? Piszesz od rzeczy jak po jakichś grzybkach o Kingi Dajmonta. Zgłaszacie mi jedynie od tygodnia posty za tagi i 18+ xD Ani jeden wpis nie został zezłomowany. Natomiast ja, hejterskich, wulgarnych wpisów to grubooo ponad setkę strąciłem przez 2 miesiące, 23 razy posyłałem na wakacje od Wypoku Grajewiaków. Mam na koncie natural hat-trick za potrójne posłanie jedengo hejtera na ban
To na pewno dlatego że czika jest groźny i cały tag jest w strachu! Wcale nie przez to, że miażdżąca większość tagu uważa go za nietypowego odklejusa ( ͡° ͜ʖ ͡
Czika ma rozdwojenie jaźni, czy pamięć złotej rybki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czika zapomniała jak się schowała przede mną za czarną listą, "oo buhu atakujo" i leciała na płakusianie do Stacha(200?)?( ͡° ͜ʖ ͡°) Czika musi popracować nad tyci tyci orzeszkiem pod czapeczką, polecam kudzu
P.S. - no jaki masz bilans w fundowaniu mi wakacji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)