Wpis z mikrobloga

Panowie, zatankowałem słuzbowe auto prywatnie i wziąłem paragon( zapomniałem wziąć NIP-u a routex zły pin podałem XDD)
Paragonu na fakturę nie wymienię a księgowe nie chcą inaczej mi tego rozliczyć XD Jest jakieś rozwiązanie? 250 piechotą nie chodzi #finanse #paragon #faktury
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Regaziatko: A tak serio to przepadło ( ͡° ʖ̯ ͡°) Smutna sytuacja ale to wynik tego ile osób wyłudzalo kasę biorąc fakturę na cudze paragony. Jak firma jest rozmowna i masz obiektywne dowody za zatankowałeś to możesz walczyć o to żeby ci zwrócili kasę pomniejszona o podatek który będą musieli zapłacić, albo wypłacili premie uznaniową w tej kwocie.
  • Odpowiedz
@DeoLawson to trochę smutne, dowody mam, napisałem jeszcze do stacji na e-mail czy da radę wystawić NIP ale wątpię że coś odpowiedzą. Jeszcze dziś rozmowa z kierownikiem zobaczymy może coś podziała bo księgowe niechętne do niczegoxD
  • Odpowiedz
@Regaziatko: No bo księgowe by za to bekły, one są od prowadzenia księgowości nie od wypłacania rekompensat. Gadaj z kierownikiem żeby jakoś to ogarnął jak wiedzą że to paliwo fizycznie jest w baku to niech ci dadzą premie uznaniową i tyle.
  • Odpowiedz