#przegryw chuop nie może zasnąć, jednak wstawił sobie klimatyzację w okno bo nie idzie wytrzymać. Rachunki przyjdą pewnie wysokie, jednak nie dam radę w tym goracu spać.
@Runaway28: no dla mnie jest dramat, gorąco mega, prąd miesięcznie mi tak z $200 wychodzi. Na szczęście cały sierpień będę w Polsce, może trochę odpocznę od tego upału. Knajpki nie znam, ale sprawdzę.
@Szarmancki-Los: Mirku, poleciłbyś jakąś ciekawą, dobrą knajpę w okolicy Sky Harbour? Latam co roku przez PHX do Tucson i ciągle szamiemy kijowe tacos w terminalu, czekając na BA do Londynu. Pozdrowienia z chłodnego Krakowa :)
@mariusz83wach: akurat nie jestem dobry do polecenia knajp bo się nie bujam za często po takich miejscach. Ale jeśli chodzi o taco to jest Taco Boys na 620 E Roosevelt, Forno 301 z włoską pizza na McDowell Road albo Phillys Sports bar na Priest drive. Jest też Tempe Market Place i tam też jest trochę knajpek. Wszystko to masz w 10/15 minut od PHX. Zawsze też można wyskoczyć do in-n-outa
@Szarmancki-Los dzięki, od razu zapisuję to info. In'n'out to raczej fast food. Ale za resztę wielkie dzięki. Ja na szczęście tam jeżdżę styczeń/luty to jest znośnie, chociaż w tym roku były nieźle ulewy, zaskoczyło mnie to bardzo. Trzymaj plusa Mirku i trzymaj się jakoś w te upały:)
Fajne macie miejscówki że puszcza się taka mgiełkę z wody zeby się ochłodzić. XD
Bylem też w polsko ukraińskiej jadłodajni. Nawet dobre żarcie tam mieli. Chyba się nazywało soup & sausage bistro czy jakoś tak
źródło: IMG_5573
PobierzPozdrowienia z chłodnego Krakowa :)
Zawsze też można wyskoczyć do in-n-outa
Ja na szczęście tam jeżdżę styczeń/luty to jest znośnie, chociaż w tym roku były nieźle ulewy, zaskoczyło mnie to bardzo.
Trzymaj plusa Mirku i trzymaj się jakoś w te upały:)