Wpis z mikrobloga

Jak dla mnie to służby wiedziały o zamachu i specjalnie starały się nie przeszkadzać zamachowcy. Na ich nieszczęście Trump przeżył, chociaż był łatwym celem. Opaczności czuwała nad Trumpem i teraz wygra wybory w 2024.

Mam nadzieję, że powstanie komisja śledcza i zostaną ujawnione te machlojki a partia Demokratyczna i Lewactwo zostanie raz na zawsze zdelegalizowane w USA. Skończy się eko terroryzm, kolejne fale imigrantów i niszczenie białego człowieka, a jak w Pl wygra konfederacja to w Polsce będzie to samo najpóźniej do 2028 roku. Trzymajcie mnie za słowo

#trump #usa #polska #polityka
JessePinkman38 - Jak dla mnie to służby wiedziały o zamachu i specjalnie starały się ...

źródło: 1000013633

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Trump przeżył, chociaż był łatwym celem.

@JessePinkman38: To był trudny strzał dla profesjonalisty, dla amatora to była ruletka. Dobrze, że mu nie wyszło. To był prawdopodobnie maksymalny błąd tej broni i amunicji przy takim wietrze, celując między oczy na wysokości czoła.
  • Odpowiedz
@JessePinkman38: a konfa nie jest przypadkiem fanatyczna religijnie? Co z Polakami, którzy kochają Polskę, ale nie są religijni? Pójdą do więzienia, bo konfa zrobi z Polski ultra katolicki kraj?
  • Odpowiedz
@JessePinkman38: policjanci byli poinformowani przez gapiów 5 min przed, że wchodzi gość z karabinem na dach, że po tym nie poszedł "Code Red" na słuchawki secret Service to też ciekawe.

Event na środku pola z tylko jednym wyższym budynkiem którego nie zabezpieczyli... ciekawe.
Mieli go w optyce ale czekali aż strzeli hmmm
  • Odpowiedz
@JessePinkman38 a jak skomentujesz fakt, że lewacka administracja Bidena wyrzuca z USA większą ilość imigrantów niż administracja Trumpa?

Poza tym te twoje pierdy można skomentować jedynie jako "xD", nie zesraj się
  • Odpowiedz
Opaczności czuwała nad Trumpem i teraz wygra wybory w 2024

@JessePinkman38: tak tak, Bozia pomogła brutalnie zabrać ojca dzieciom, odwalić niewinnego strażaka, do tego chodzącego regularnie do kościółka. Trzeba mieć już srogo nasrane we łbie żeby w takich momentach wierzyć w jakikolwiek udział opatrzności.
  • Odpowiedz
a jak skomentujesz fakt, że lewacka administracja Bidena wyrzuca z USA większą ilość imigrantów niż administracja Trumpa?

@Dumpatz: to akurat kiepski argument, sprawa jest prosta ( ͡ ͜ʖ ͡) do wytłumaczenia, jeśli za Trumpa zablokowali wpuszczanie to nie musieli aż tak dużo "dzikich" wywalać, ciekawi mnie ilu szacunkowo "nielegali" wjechało za Trumpa a ile za dzisiejszego prezydenta
  • Odpowiedz
@JessePinkman38: Duopol polityczny w USA jest praktycznie nie do przejścia, tam jest z 100x gorzej niż na scenie politycznej w Polsce (PiS vs PO), bo bezpartyjny kandydat nie ma opcji przebicia. Nie da się zdelegalizować demokratów; a nawet jeśli by się dało, nie wyszłoby to na korzyść systemu politycznego. Oczywiście że istnieje bardzo duża szansa że typek co strzelał był zmanipulowany przez kogoś powiązanego z rządem/shadow government/lobbystami, typek miał na
  • Odpowiedz
@JessePinkman38: Tak policja na ziemi i 2 policjantów na dachu miała minuty obserwacji zabójcy.
Zgodnie z opowieścią “rudego Amisza” policja obserwowała strzelca przez lornetkę (Rudy myślał, że to SS obserwuje go z dachu – widać, że robią to policyjni snajperzy). Tak obserwacja i wskazywanie strzelca trwało kilka minut. Ostatnie 42 sekundy są widoczne. Policyjni snajperzy NIC nie zrobili z leżącym uzbrojonym cywilem na dachu. B--ń policji była wycelowana. Dali czas
  • Odpowiedz