Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +181
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
witold54 +54
Sam w ogóle nie biorę pod uwagę że mogła to być jakaś ustawka, tylko tak jedna rzecz w tym wszystkim bawi, a dokładnie to mowa że nie mógł to być inside job czy false flag bo.. ZGINĄŁ CYWIL, osoba postronna.
Serio? Na świecie gdzie dla polityków, elit i całej reszty jakiś tam chłop czy baba to zwykły robak który ma płacić podatki i najlepiej zdechnąć w dniu przejścia na emeryturę miałoby to jakieś znaczenie, że była tam postronna ofiara? xD
Nie chodzi tylko o ten zamach, ale ogólnie że jakby rząd czy ktoś z góry miał przeprowadzić taką akcję to cywile są ostatnią rzeczą, którą by się przejmowali ¯\(ツ)/¯
#usa #zamach #trump
Takie zwycięstwo wizerunkowe może z pozoru brzmi jak wykorzystywanie krzywdy do polityki, ale w rzeczywistości to pomoże wsadzić żylastego uja w dupę diabłom z DNC przez, których ta tragedia się stała gdy Trump wygra w listopadzie.