Wpis z mikrobloga

miał ktoś operacje krzywej przegrody nosa na nfz? ile czekaliście no i czy wystarczy mieć tą krzywa przegrodę żeby nfz sfinansowało czy trzeba miec szczególnie utrudniające życie problemy przez ta przegrodę? ja mam tylko flegme w gardle w sumie ale czytałem że bardzo poprawia oddychanie ta operacje no i za tym idzie lepszy węch a imo mam również słaby zmysł węchu, dodam jeszcze że mój nos jest prosty i gdybym nie poszedł do laryngolog to bym nigdy tego nie podejrzewał stąd też zapytam czy bardzo zmienia się wygląd nosa jesli na zewnatrz jest już prosty? #nfz #laryngolog #zatoki #nos #przegrodanosowa
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja miałem podobnie jak ty, czekałem niedługo, już teraz nie pamiętam bo było to w 2015 jakoś. Robili mi w Tarnowskich Górach, niestety coś nie pyklo i zrobili mi perforacje pomiędzy przegrodami i finalnie jest gorzej niż było przed. Co do wyglądu to z zewnątrz ksztalt nosa się nie zmienia w ogóle.
  • Odpowiedz
@mmmod: żeby się dodzwonić na wizytę 2 miesiące XD, bo nie chciało mi się iść. Później to już z górki wizyta w ciągu kilku dni i możliwość zabiegu w przeciągu tygodnia.

Ogólnie z lenistwa i innych niechęci bujam się z tym jakoś od kwietnia, ale w czwartek już zabieg :)
  • Odpowiedz