Aktywne Wpisy

fundacjawosp +743
Dołącz do Licytacji Najbardziej Hojnych Darczyńców!
❤️ Coroczny Finał WOŚP to nie tylko kwesta do puszek, aukcje Allegro, zbiórka SMS czy eSkarbonki! To również Licytacja Najbardziej Hojnych Darczyńców, towarzysząca finałowemu graniu od 1994 roku! To jedna z najstarszych finałowych tradycji!
Więcej szczegółów o LNHD znajdziecie tu: https://www.wosp.org.pl/aktualnosci/dolacz-do-licytacji-najbardziej-hojnych-darczyncow
#wosp2025
❤️ Coroczny Finał WOŚP to nie tylko kwesta do puszek, aukcje Allegro, zbiórka SMS czy eSkarbonki! To również Licytacja Najbardziej Hojnych Darczyńców, towarzysząca finałowemu graniu od 1994 roku! To jedna z najstarszych finałowych tradycji!
Więcej szczegółów o LNHD znajdziecie tu: https://www.wosp.org.pl/aktualnosci/dolacz-do-licytacji-najbardziej-hojnych-darczyncow
#wosp2025

źródło: 32f_lucyna_lewandowska-9253_22_57
Pobierz
#6poziomraka
Operacja w skrocie.
Najpierw dali na czaske jakies miejscowe znieczulenia, bo musieli mi zalozyc taki head holder (3-4 sruby). Pozniej dali wiecej w żyły, bo wjechalo krojenie czachy. Pozniej mniej, bo musialem gadac z psychologiem zeby chirurg wiedzial gdzie moze sie posuwać. Powtrzanie wyrazow i krótkich zdań, chirug w tym czasie przykładał elektrodę i sprawdzal jak to wplywa na zaburzenia mowy (to jest tylko jeden przykład tej mega trudnej operacji).
Szybko
Operacja w skrocie.
Najpierw dali na czaske jakies miejscowe znieczulenia, bo musieli mi zalozyc taki head holder (3-4 sruby). Pozniej dali wiecej w żyły, bo wjechalo krojenie czachy. Pozniej mniej, bo musialem gadac z psychologiem zeby chirurg wiedzial gdzie moze sie posuwać. Powtrzanie wyrazow i krótkich zdań, chirug w tym czasie przykładał elektrodę i sprawdzal jak to wplywa na zaburzenia mowy (to jest tylko jeden przykład tej mega trudnej operacji).
Szybko

źródło: 1000015347
Pobierz
Wczoraj po miesiącu do mnie zadzwonili i pytali, czy jestem nadal zainteresowany i mogą zejść z ceny do 10 k. Powiedziałem, że moja aktualna oferta to już nie 9,5, tylko 9.
No, ale nic się nie dzieje.
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #koalicjadeweloperska #kredythipoteczny
Mnie po prostu nie zależy na zakupie i dlatego mogę sobie robić co chcę. Jak jest tyle ofert i coś mu się nie podoba to można pójść gdzieś indziej.
Ps. W wielu branżach jest tak, że jak już zostaje reszta towaru, albo zbliża się do końca terminu ważności- to robi się obdzwonkę po leadach i klientach z zapytaniem czy nie chcą kupić, żeby zamknąć projekt/zwolnić miejsce w magazynie. Potrafię sobie wyobrazić, że
@PanieAreczku: Ach, widzę że sięgnięto po argument kończący wszelkie dyskusje.
No tak bylo
Tak było, ja byłem tym przedstawicielem. Mogę zejść do 9,8k.
Nie wiem czy ceny obecnie spadną czy nie, ale wiem jedno. Mogą.
Ludzie są też obecnie wytresowani tak, że łykną wszystko. Smartfon za 8k? Kupuję, bo potem będzie drozej! Mieszkanie na wygwizdowie za 13k z metra? Kupuję bo będzie drozej!
Jasne, pewnie będzie, ale tylko dlatego, że sami na
@pwone Tylko, że 3 lata temu miałem niższe zarobki i oszczędności, bardziej mi się teraz opłaca kupić za 8, niż 3 lata temu za 7, poza tym poczekam sobie jeszcze bo będziemy co tydzień witać nowe ATH na ofertach.
Ale polak nigdy nie uzna że coś jest dla niego za drogie, najwyżej kredyty za niskie