Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kkdante: #!$%@? mega błąd robisz, napisałeś że masz do niej uczucia co finalnie wykręci ci psychikę ostro. Akcja była by spoko jak byś miał fetysz na oglądanie i nie miał uczuć do niej. Wtedy była by 100% żądza i szukanie przyjemności. Mam nadzieję dla twojego dobra że to jakościowy bait. To co robisz to jak robienie friends with benefits z kimś do kogo masz uczucie, a drugą osoba chce tylko
  • Odpowiedz
Chłop trolluje, a Ty się łapiesz.

@Thorrand: spokojnie, nie złapałam sie na zarzutkę( ͡° ͜ʖ ͡°) chłop niech sobie fantazjuje jak lubi, nie będę psuła mu zabawy
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Goblin01 ale moja eks i jej chłopak są naprawdę spoko, chce poprostu zobaczyć za ich zgodą jak czerpią radość z bycia sobą a ja też będę pośrednio czerpał przyjemność
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Goblin01 mów co chcesz ale to prawda wiem że sytuację jest bardzo nietypowa i niespotykana, moje zachowanie w tej sytuacji jest można też lekko mówiąc niespotykane i może się wydawać że zmyślona historia ale to jest legit zdarzenie
  • Odpowiedz
@Kkdante przypomniał mi się amerykanski film fabularny (tytuł to "Cuck", główna postać jest polackiem)

uważaj bo w trakcie może sie okazać że Tomek zrobi ci facial'a i dopiero będzie....
  • Odpowiedz