Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +82
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
Masz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 55.4% (716)
- Nie. 23.1% (299)
- Nie myślę o tym. 21.5% (278)
#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
O co chodzi z tymi mapami PL TOPO, które eazymut reklamuje w modelach ok. 100 pln droższych? Jak rozumiem to jest ich wynalazek i nie ma nic wspólnego z oficjalnymi mapami topograficznymi Garmina? Jaka jest ich jakość?
Dodatkowo ciekaw jestem jak ten ekosystem Garmina sprawuje się mając już ich komputerek rowerowy. Zbędna ilość powielających się danych? Jadąc w trasę używacie zegarka do czegoś konkretnego, jeśli nawigacja ogarnia praktycznie wszystko?
A i bonusowe pytanie - do szkiełek szafirowych jest sens kupować ochronę wyświetlacza?
Epix 2 pro i edge 840 jeśli to ma jakieś znaczenie.
#garmin #rower #szosa
@pfannenberg:
Wszystko się synchronizuje, tak jak powinno. W jednym i drugim masz TrueUp™ w najnowszej wersji.
Te mapy TOPO to z tego co czytałem, są bez sensu.
Ja głównie jeżdżę na rowerze, i tylko EDGE, a zegarek to w sumie mam, ale tak dokładnie to nie wiem po co ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kiedyś chciałem biegać, ale kolana nie dawały
Walety:
- wszystko w jednym ekosystemie
- jak zapomnę opaski to transmituję tętno z zegarka.
- jak zapomnę edge to nagrywam zegarkiem
-
Swoją drogą do edga polecam matową folię