Aktywne Wpisy

pastibox +191
W związku z tym, że olxdata wyszła z podziemi, stała się głównym narzędziem analitycznym w Polsce XD i jest cytowana przez media głównego nurtu, postanowiłem zrobić kilka drobnych zmian aby trochę profesjonalniej to wyglądało.
W najbliższym czasie zamierzam:
- połączyć obie aplikacje w jedną : olxdata i kalkulator-kredytowy
- wystawić to po jakąś sensowną domeną (jeszcze nie zdecydowałem jaka nazwa będzie odpowiednia dla obu aplikacji - może macie jakieś pomysły)
W najbliższym czasie zamierzam:
- połączyć obie aplikacje w jedną : olxdata i kalkulator-kredytowy
- wystawić to po jakąś sensowną domeną (jeszcze nie zdecydowałem jaka nazwa będzie odpowiednia dla obu aplikacji - może macie jakieś pomysły)

Kalinke01 +99
Barbara "Miska Olejowa" Cugowska – znana w świecie F1 jako godna następczyni Aldony "Przepustnicy" Marciniak. Tak, moi drodzy. Największa rywalizacja w tym sporcie toczy się nie na torze, a w pokojach hotelowych, toi-toiach i garażach, które są zamykane pod pretekstem "poufnych prac" nad konstrukcją. To wtedy nasza kokietka zmaga się z "Przepustnicą" o tytuł największej padokowej nimfy. "Miska Olejowa" doskonale zdaje sobie sprawę, że w tegorocznej stawce F1 jest aż sześciu debiutantów,

źródło: Gutowska
Pobierz
Etykiety kurierskie ważne są do 30 dni od daty wygenerowania.
A na odesłanie jest 14 dni od daty zgłoszenia zwrotu. Potem sprzedawca ma prawo naliczać opłatę za bezumowne korzystanie z rzeczy.
@pcela: skad info? jaka firma kurierska tak ma? czasami dostajmy wygenerowane etykiety i wysylamy na nich pol rok pozniej i wszystko dziala.
Praktycznie każdy operator pocztowy, w tym PP, DPD, DHL Parcel, Inpost.
Oczywiście podmiot, który generuje etykiety, może mieć w umowie inny termin ważności etykiety. Powinien on być wskazany na etykiecie (akurat na etykiecie Pocztexu podana jest data jej ważności).
Nadać się da, co najwyżej system stworzy nową przesyłką z takim numerem, a osoba przyjmująca będzie musiała uzupełnić wszystkie dane (bo z serwera są one usuwane po 30 dniach). Dużo jednak zależy od osoby, na którą trafisz.