Wpis z mikrobloga

@seniorwykopek tylko ten serek to cukier z cukrem i skrobia modyfikowana. Galareta ma węgle z warzyw i sporo kolagenu. 300g dostarczy ci 30g białka a to już całkiem spoko. Dorzucić do tego baton flaczków na obiad i będziesz miał 120g białka co jest ponad średnie spożycie. Chłop po flakach i galarecie przerzuci łopatą 5 ton węgla a ty beciaku po swoim serku i weganskim sushi co najwyżej możesz przy biureczku siedzieć
  • Odpowiedz
latego napisałem, że męskie, czyli nie dla: dzieci, większości kobiet i zmianierowanych cipków xD

@skud: Ale musisz mieć twardą psychikę, skoro kogoś, kto się z Tobą niezgadza, od razu wyzywasz i kwestionujesz jego męskość.
  • Odpowiedz
nienawidzę galarety i w życiu bym tego nie zjadł, ale naprawdę skład jest lepszy niż w wielu kabanosach, wędlinach, czy kiełbasach. A uwierz, że czytam etykiety.

W tym opakowaniu masz prawie 30 g białka. Kaloryczność mała, ale jak ktoś lubi i chce podbić sobie białko to, pomijając 2 składniki, bardzo spoko produkt.

@metalowy_pasterz: co za brednie xD
  • Odpowiedz
tylko ten serek to cukier z cukrem i skrobia modyfikowana. Galareta ma węgle z warzyw i sporo kolagenu. 300g dostarczy ci 30g białka a to już całkiem spoko. Dorzucić do tego baton flaczków na obiad i będziesz miał 120g białka co jest ponad średnie spożycie. Chłop po flakach i galarecie przerzuci łopatą 5 ton węgla a ty beciaku po swoim serku i weganskim sushi co najwyżej możesz przy biureczku siedzieć

@Matis666
  • Odpowiedz
solidny argument, wszyscy przekonani.

@metalowy_pasterz: Nie miałem celu nikogo przekonywać, ot wyraziłem swoją opinię po prostu. Jak puszczę bąka to też muszę to uargumentować czy jednak mogę tak po prostu?
  • Odpowiedz