Aktywne Wpisy
WykopX +1741
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
tomek_27 +177
Stoję przed wyborem napędu:
- 1.5 TSI 150 KM z manualną skrzynią 6-biegową
- 1.5 eTSI mHEV z automatyczną skrzynią DSG 7-stopniową
Nastawiałem się na ten pierwszy, ale wynegocjowałem rabat 35k PLN na to drugie. Silniczek elektryczny zasila tylko klime, światła, itp., więc nie wpływa na osiągi, ale wpływa pozytywnie na spalanie. Natomiast nie wiem czy ta skrzynia DSG nie jest jakaś do dupy, nie wiem czy ona nie pali dużo. Z drugiej strony automat to zawsze na plus jeśli chodzi o komfort.
Co sądzicie?
#samochody #motoryzacja #golf #carboners #vag #audi #bmw #skoda
Jaki napęd w Golf 8?
Automat będzie też mniej paliwa wciągał bo zawsze zmieni bieg w przeciwieństwie do manuala gdzie czasami sobie pomyślisz że "przeciągnę na dwójce do tego skrzyżowania" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kryste panie...
Zmieniaj tylko oleje po Bożemu co 10-15 tys i czasem w skrzyni i będzie dobrze.
Dzięki, wybór padł na wersję automat. Ogólnie to dopłata 23 tysięcy i tracę podgrzewane fotele (i tak tego nigdy nie używam), ale w zamian zyskuję:
- jeszcze większy rabat, bo ok. 35k PLN zamiast ok. 32k PLN
Zastanawiałem się nad: wosk lub ceramika. To ma sens?