Aktywne Wpisy
mobutu2 +14
Nie wiem, dlaczego wszyscy są dumni z liczby użytkowników, którzy umieścili ich na czarnej liście.
A potem narzekają, że Wykop stał się pusty.
Sto osób wrzuciło cię na czarną listę, prawdopodobnie jest tylko sto osób, którzy są aktywni na tych tagach, na których piszesz.
Proponuję
A potem narzekają, że Wykop stał się pusty.
Sto osób wrzuciło cię na czarną listę, prawdopodobnie jest tylko sto osób, którzy są aktywni na tych tagach, na których piszesz.
Proponuję
daeun +92
Moja babcia skonczyła dzisiaj sto lat (。◕‿‿◕。) z tej okazji upiekliśmy jej pyszny tort i szykujemy imprezę gdzie będzie aż 18 prawnucząt. To byłoby by bardzo miłe gdybyś złozył jej dziś życzenia (。◕‿‿◕。)
Pozostają:
- osoby toksyczne i niestabilne psychicznie
- brzydkie
- z dziećmi
- bardzo nieśmiałe i bez znajomych
- znikomy procent atrakcyjnych i stabilnych psychicznie, którzy nie mają w sieci społecznej nikogo ciekawego.
#blackpill #p0lka #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #redpill #przegryw
@harold97 o to ja.
Od 14 roku życia do teraz gdy na horyzoncie jest 30, udało mi się sumarycznie być w stanie wolnym może przez rok.
Ogólnie patrząc historycznie po znajomych czy ze szkoły czy studiów, to rzeczywiście najlepsze osoby są bardzo krótko wolne, ale tak patrząc na siebie to może i jestem fizycznie śliczną osobą, ale psychicznie wątpię.
Także raczej tylko wygląd gra rolę
Lub po prostu (uwaga to może być szok) - mają sieci społeczne, ale wolą być sami. Każdy kto raz spróbuje tego chleba wie, że wcale to wszystko nie jest takie piękne.