Wpis z mikrobloga

@Xefirex: Z tego co widziałem na wykopie z urywków jej działalności to od razu wiedziałem że to p--------o o konserwatyzmie i religii to p--------o i wykreowanie postaci na podatnym gruncie dla pieniędzy i popularności
  • Odpowiedz
@Xefirex: Co prawda nie jestem w stanie tego udowodnić (mogłem zapisać) bo kilka razy jej konto było usuwane przez TikToka oraz inne różne platformy, ale ona kiedyś normalnie film na tiktoku miała jak chodzi w czarnych stringach i staniku po pokoju.
  • Odpowiedz
Cyfra siedem symbolizuje w Biblii doskonałość, pełnię. Pojawia się ona w Piśmie Świętym bardzo często (7 dni stwarzania świata; 7 pieczęci i 7 czasz boskiego gniewu w Apokalipsie; 7 Kościołów, do których adresował listy Jan, 7 niebios, 7 aniołów itp.). Jak wiadomo świętym dniem dla wyznawców judaizmu był szabat, czyli siódmy dzień, w którym Bóg „odpoczął”. Siódemka oznaczała dla Hebrajczyków jakiś pełny, doprowadzony do końca etap. Żydzi uważali każdy siódmy dzień tygodnia
wasili - Cyfra siedem symbolizuje w Biblii doskonałość, pełnię. Pojawia się ona w Piś...

źródło: najjjka_1728243851194

Pobierz
  • Odpowiedz