Wpis z mikrobloga

Jako że w gorących jest bait na temat wspólnego konta, oświadczam, że mam wspólne konto z różowa od paru lat i uważam, że to najwygodniejsze co może być. Obie pensje wpływają na 1 konto, wszystkie raty, wpłaty, wydatki z niego wychodzą, łatwo mieć kontrolę.

Osobne mamy konta oszczednosciowe, bo można fajne promki wyłapać.

Oczywiście trzeba mieć pewnego partnera, żeby to miało sens.

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #gownowpis
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 5
@Zval_Zemna skąd w ogóle myśl, że miałbym przed nią ukrywać, że pije browar w klubie. Pójście w tango mi nie grozi, po 30 juz się nie chce. Z usług k---w nie korzystam.
  • Odpowiedz
super a jak chcesz sobie kupić piwka w klubie a żonka myśli że w hotelu siedzisz i śpisz to jak o zrobisz? Albo jak na rokse wyciągniesz 400 zł?

@Zval_Zemna: XDDD
  • Odpowiedz
@Goddy: wspólne konto spoko ale tylko jak ma się też osobne konta, na wspólne leci jakaś kwota potrzebna do wspólnego życia a reszta pensji zostaje na prywatnym
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Zval_Zemna widać, że nie masz chłopie pojęcia, co to znaczy dobry związek. A po paru latach już się nie jest zakochanym tak Btw. W życiu cenie sobie najbardziej wygodę. A największy psychiczny komfort jest wtedy, kiedy wiesz, że twój różowy niczego nie o--------i.
  • Odpowiedz
@Goddy: ale ja mowie o twoim o-----------u i chodzeniu na roksy itp a nie o jej akcjach :D wkopales sie po uszy i nie wiesz jak z tego wyjsc wiec pali sie swiat a ty pijesz czaj
  • Odpowiedz
@Goddy: wiesz, każdy ustawia swój związek tak jak chce i życzę Ci żeby wszystko się w twojej relacji udało. Nigdy nie miałem żony ale wszystkie moje relacje udowodnimy mi że nie warto wkładać w relacje więcej niż partnerka, jak wymagasz równości to przynajmniej się starają
  • Odpowiedz