Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie trochę rzeczy stricte campingowych, mam ochotę pochodzić po swoich bieszczadach i pospać na dziko. Hamak powinien być zawieszony na jakiejś konkretnej wysokości tak aby nie ryzykować kontaktem ze zwierzakami czy raczej to niezdarzalne? ewentualnie czymś zabezpieczyć teren aby się drapieżniki nie zbliżały? #survival #camping
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TadzioNorek: Ja nie miałem nigdy problemów z zwierzętami, zawsze jestem z kumplem i w nocy gadamy (hałas odstrasza drapieżniki - poza tym jaka jest szansa ze dwa dziki spotkają się w tym samym miejscu), zapach ogniska też pewnie swoje robi.
  • Odpowiedz
@TadzioNorek: zwierzaki nie podchodza do czlowieka za wyjatkiem lisa ktory moze nakraść ile wlezie. Dlatego jedzenie wieszaj wysoko przy pniu a nie zostawiaj na ziemi. Poza tym zsazenia jakie mialwm to: szedł łoś jak glebowałem i przeszedł obok mnie jakies 5m. Hmara saren przebiegla przez obóz w nocy (coś musiało je spłoszyć). No i lisy... nawet 3 dni temu na splywie zajumał moje masło i tofifi córki bo nieostrożnie zostawiliśmy
  • Odpowiedz