Aktywne Wpisy

masternodeBTC +505
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami

karolina-sob1 +12
UWAGA!!! PILNE ❗❗❗❗❗❗🆘
Mężczyzna Kamil K. UPROWADZIŁ MI SYNA, KTÓREGO WIZERUNEK JEST PONIZEJ. Dziecko powinno być przy matce. Kamil K. Nie kontaktuję się ze mna ani nie pozwala na dopuszczenie dziecka do rozmowy! Nie wiem, gdzie aktualnie przebywa. Ostatnie znane miejsce, gdzie dziecko było to Wyżyny w Bydgoszczy.
Sprawa jest zgłoszona na policję i do sądu rodzinnego. Kamil K. Dodatkowo wezwany jest na przesłuchanie za wielokrotne GROZBY pod moim adresem jako jego bylej
Mężczyzna Kamil K. UPROWADZIŁ MI SYNA, KTÓREGO WIZERUNEK JEST PONIZEJ. Dziecko powinno być przy matce. Kamil K. Nie kontaktuję się ze mna ani nie pozwala na dopuszczenie dziecka do rozmowy! Nie wiem, gdzie aktualnie przebywa. Ostatnie znane miejsce, gdzie dziecko było to Wyżyny w Bydgoszczy.
Sprawa jest zgłoszona na policję i do sądu rodzinnego. Kamil K. Dodatkowo wezwany jest na przesłuchanie za wielokrotne GROZBY pod moim adresem jako jego bylej

źródło: 1000010161
Pobierz
Hedonizm to mój motyw przewodni,robię to na co mam ochotę,jedyny plus jaki znalazłem posiadając depresję.Znalazłem sobie Azjatkę do ruchania i mieliśmy się dziś spotkać,ale rozchorowaliśmy się w tym samym momencie…Ehhh cóż innym razem (╯︵╰,)
Nazwijcie mnie oskarkiem,ale wciąż jestem przegrywem.S--s to nie wszystko,pomimo że jest fajny,to wciąż w c--j czuję się samotny pomimo,że z nią codziennie pisze i gadam.Chyba naprawdę nie ma dla mnie ratunku.Nieważne co by się w moim życiu nie stało i tak ta j----a depresja nie pójdzie sobie
(╥﹏╥)
źródło: Anya
PobierzDlatego uważam, że duża część osób będzie zdana na antydepresanty już do końca swoje życia.
Co do seksu, to pełna zgoda - mam podobnie.
Terapia trwała około roku dostawałem coraz silniejsze leki,które nie pomagały, a wręcz szkodziły.