Aktywne Wpisy
ziemba1 +149
washington +89
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Poszukuję osób które zostały oszukane przez Sławomira Memcena. Wierząc w jego przemowy, uwierzyłam że XDD będzie ciągle rósł. Kupowałam XDD po 70 zł. Kupiłam te akcje za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałam łącznie 1.230 tys zł (1.1 tys wzięte na kredyt). Jestem na ten moment ponad 910 tys w plecy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informacje o nim na PW. Będę szykowała pozew zbiorowy przeciwko temu sku...
Proszę o jak największy odzew, im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej.
#kredyt #gielda #mentzen #bekazkonfederacji #pdk #polityka