Aktywne Wpisy

beroslaw +30
Pierwsze 8x8 na próbę.
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie

źródło: temp_file323133555745480220
Pobierz
memforis +23
-4k$ w parę godzin. Nie chcę opowiedzieć nigdy wnukom, że przez Trumpa straciłem kiedyś większość swoich oszczędności na #ethereum. Niestety teraz tylko HODL do nie wiadomo kiedy... A jeszcze parę dni temu chciałem wyjść z kasą z Binance i wejść sobie w spokojną lokatę w banku... Czemu mnie to g---o zawsze pochłania. Wrócę z wpisem jak się potoczyły sprawy za jakieś 1-3 miesiące. Nie tykaj NIGDY krypto, bo Cię

źródło: image
Pobierz
Bez obawień i z farszem
źródło: hajto
Pobierz