Aktywne Wpisy
rail_man +195
kkecaj +6
Wytłumaczcie mi proszę bo chyba czegoś nie rozumiem. O co chodzi z tym wężem ludzi i podawaniem worków? Czy gdyby ustawili się w kolejce i każdy by podchodził, brał worek i szedł na wał go ułożyć to nie trwałoby to 100 razy krócej i przy okazji każdy z nich przy ułożeniu 100 worków nie musiałby dźwigać 100 razy tylko 1 raz więc straciłby mniej sił? Jest w tym jakiś głębszy sens czy
Czemu ostatnimi czasy w social mediach tak mocno dokręcają śrubę mężczyznom? Mam na myśli typowo randkowy content czy jakieś memy o relacjach damsko-męskich. Nie śledzę za bardzo takich treści a mimo to co jakiś czas przebija się to na wierzch na różnych platformach (co oznacza, że jest tego więcej = pewnie jest spory odbiór = jest modne = wyznacza trendy). Przykładowo:
- jeszcze kilka lat temu był nacisk na równość, teraz jest to bardziej na zasadzie jeśli chłop chce dzielić rachunek na pół + reakcja kobiet że to red flag lub żeby uciekać jak najdalej
- kobieto jeśli nie masz "princess treatment" to uciekaj. Nawet na #tinder widzę czasem opisy "only pricess treatment". Swojego czasu były też memy, że jak jakiś koleś zapomniał o kwiatach na dzień kobiet + zdjęcie tej kobiety w ramionach innego
- wszędzie TOKSYKI, REDFLAGI, NARCYZI. Nie chce cie wozić, kupować żarcia, oddawać pieniędzy? T-O-K-S-Y-K
Może jestem stary albo to jakaś 2137 fala feminizmu, że jest nagle teraz moda na bycie "kobietą sukcesu", która nic nie robi ale ma królewskie życie i jak chcesz ją zdobyć to musisz ją non stop rozpieszczać i mocne dawanie do zrozumienia, że minimum błędu z twojej strony i ona ma innego na pstryknięcie palcem bez wyrzutów sumienia? Strasznie to powierzchowne i materialistyczne. I tak jak jeszcze kiedyś było to mniej więcej wiadome tak teraz jest to w bezczelnej formie.
#blackpill #instagram #tiktok #tfwnogf #przegryw #przemyslenia #feminizm #socialmedia #redpill #zwiazki #relacje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Swoją drogą to działa, rzeczywiście wartościowy facet nadający się do myślenia o przyszłości, rodzinie, stabilny emocjonalnie i finansowo wpisuje się w to co mówią te kobiety. Oczywiście, od reguły są wyjątki.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tak na marginesie - Barbie to najważniejszy film dekady i każdy facet, a szeczgólnie wchodzący dopiero w aktualną rzeczywistość damsko-męską, powinien ten film obejrzeć i zobaczyć jakie n----------e mózgowe aktualnie panuje w zachodnim świecie.
──────────
@darknightttt: chyba jeszcze narcyza nie spotkałaś
Wszystkie pokazują i wyjaśniają żałosne kobiety plus motywują mężczyzn do samorozwoju. Trochę zmieniłem swój światopogląd na niektóre sprawy, nauczyłem się ciekawych postaw, na które byłem wcześniej ślepy.
- Modern Woman Archives.
- GriffinMind
- Levi Nichs
@Pharos: w sumie to jest koszmarne życie,
Wstaję taka baba rano i zarabia na tym że tworzy jakiś śmieciowy kontent na temat tego kto z kim się ruchał, powinien się r----ć, nie powinien się r----ć, zasłużył na ruchanie nie zasługuje na ruchanie, przeruchal, niedoruchal, prawie zaruchal, prawie nie zaruchal,
A inne baby i chłopy słuchają tego jak zaruchac, jak nie r----ć, kogo r----ć, kogo nie r----ć,za co r----ć a za co
Zresztą Ci redpillowcy robią to też dla hajsu, a nie jakiejś misji społecznej - prowadzą odpłatnę konsultacje, gdzie można
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Nie słuchaj i nie czytaj co baba wypisuje albo gada bo to istoty bliższe dzieciom niż dorosłemu człowiekowi
Dzisiaj jest dosyć czytelnie nakreślony problem mężczyzn w mediach, więc psychopatki zwyczajnie się nad nimi znęcają, same będąc w haremach przystojniaków i narcyzów
───────────