Aktywne Wpisy
lunaexoriens +130
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +648
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Dragonball + Z + GT
Rok produkcji: 1986–1989 + 1996–2003 + 1996–1997
https://www.imdb.com/title/tt0214341/
IMDb 8.8/10
Epicka historia o chłopcu, który odkrywa w sobie wojownika i chce trenować aby być lepszy i moc pokonać silniejszych przeciwników. Z czasem przygoda zamienia się w życie, rodzinę i przyjaciół ale również zagrożenia ze strony groźnych przeciwników.
Podstawowego Dragon Balla widziałem, ale ciągnęło mnie do powtórek. Sytuacja zmieniła się w serii Z, którą uwielbiam i którą mimo wieku gdzie powinienem się interesować nauką a nie bajeczkami. Zainteresowanie odeszło dopiero gdzieś w połowie GT.
Seria znana z tego, że walki trwały przez kilka odcinków, przerywane słownym wygrażaniem sobie i ładowaniem ciosów tak długim, że spokojnie można było się ewakuować :) Miałem też fajną podróż sentymentalną jak kilka lat temu przechodziłem Kakarot. Polecam fanom Zetki.
https://youtu.be/2wFBcMCDsPs?si=5kmRZTeMPcs_DH7R
Jest też na kanale saga z Namek
Zabija swoich kompanów, kiedy są mu niepotrzebni lub nie wypełnili obowiązków. Odciane głowy, łamane kości, wszędzie krew, cierpienie, niespotykana p-----c, dylematy moralne i podteksty seksualne
Tyo była idealna bajka dla siedmioletniego mnie xD
@MisterMinister: To akurat specjalnie nie dziwi, biorąc pod uwagę fakt że seria była wydawana w Japonii lat 80'/90'.
@mam_spanko: no widzisz, a jednak pewnie wyrosłeś na
Tu mają w dobrej wersji wszystkie odcinki. Oryginalną Z i wersję KAI
I mówię to z perspektywy kompletnego randoma, bo czytałem to na studiach z nudów, bo siostra zajarana Japonią przynosiła