Wpis z mikrobloga

Tyle lat oglądania i nigdy bym nie pomyślał że może mnie tak zdenerwować jedną grą i swoim zachowaniem. Gdzie te krokietkasty, kaczki, suche gadanie itp itd. Z serii x-COM mogę spokojnie brać udział w milionerach i bym wygrał milion. Aż się nie chce oglądać. Szkoda że to tak teraz wygląda. #gorzkiezale #zalesie
#wonziu
s-o-s - Tyle lat oglądania i nigdy bym nie pomyślał że może mnie tak zdenerwować jedn...

źródło: Screenshot_20240710-061703

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@s-o-s kyrie elejson () męczy jedna grę, bez żadnych postepow od 1.5 miesiąca. Na czacie owynek poświęcił się i zliczył ilość podejsc oraz ile razy udało się dojść do drugiej fazy. Ponad 2.2k podejść, a drug etap osiągnął mniej niż 1% raza. Czemu on to robi sobie i nam? ()
  • Odpowiedz
@Moroder: tak powiedział czy czatek tak stwierdza? ( ͡° ͜ʖ ͡°) w każdym razie włączam ten jego stream z nadzieją, że jest coś innego niż Elden... ale za każdym razem się rozczarowuję. Możę niech po prostu zgasi światło, bym się nie łudził ()
  • Odpowiedz
@s-o-s: to już nie wróci.

Z tym Eldenem to wonziu i tak więcej gada z czatem, niż tak naprawdę gra. Mam wrażenie, że jemu już w ogóle nie chce się w nic grać, tylko woli sobie codziennie pogadać z czatkiem wzajemnej adoracji. A gra to tylko pretekst do tego.
  • Odpowiedz
Dziwi was to?
Chłop totalnie zrezygnowany, bez motywacji z powodu tego bana na Twitchu.
Nie dziwie mu się.

Niech Twitch promuje te swoje k------o ale, że j----i debile od marketingu są ograniczeni do tego z-------o Twitcha to już wgl szkoda gadać.
  • Odpowiedz