Wpis z mikrobloga

Niesamowite jakie on ma już p--------e umjętności w tym wieku, czuje się trochę jak jego wujek bo śledzę go jakoś od połowy 2022 roku i czuje dumę jak patrzę na to zdjęcie xd
#mecz #fcbarcelona
Kriten33 - Niesamowite jakie on ma już p--------e umjętności w tym wieku, czuje się t...

źródło: 1666

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kriten33 Spóźniłam się, żeby obserwować od początku CR7, uwielbiam i śledzę go od 2 lat i tylko napawam się starymi nagraniami. Mbappe i Haaland nie mają tego czegoś, co kazałoby mi wierzyć, że będą mieć do niego jakieś podejście. Ale może ten typek będzie się nadawał, żeby od nastoletniości go obserwować przez wiele lat na szczycie. ()
  • Odpowiedz
@Kriten33: Jestem na tyle stary, ze pamiętam pierwsza bramkę Messiego (przeciwko Albacete bodajże 2005 rok) i Yamal daje mi vibe właśnie takiego 17 letniego Messiego z tamtych czasów. Z tym że według mnie Yamal jest o wiele lepszy niż Messi wtedy, zwłaszcza jeśli chodzi o pewność boiskową. Niesamowicie ciekaw jestem jak potoczy się ta kariera dalej, oby go tylko kontuzje omijały, a środowisko nie wywierało zbyt dużej presji i mamy
  • Odpowiedz
@Oberix123: P----------i karierę to Endrick z kebab boyem Gulerem na ławce w realu vadrid, to są przygłupy dopiero xDD a zamiast nich będą biegać jeszcze gorsze pokraki typu mbappe i vinicjusz xD
  • Odpowiedz
@emre899 No jest lepszy niż Messi w jego wieku, tylko progres jaki Messi zrobił jakoś w okresie od 18 do 21 lat jest totalnie p--------y i nie do powtórzenia.
  • Odpowiedz
@emre899: Sprecyzowałem przecież że chodzi o ich umiejętności w wieku 17 lat (Yamal ma 17 urodziny w przyszłym tygodniu) Wątpię że ktokolwiek jest w stanie przebić Messiego w przyszłości, on miał wszystko drybling,wolne, strzelał karne po prostu maszyna, ale jeśli ktokolwiek ma się zbliżyć do tego poziomu, to właśnie Yamal.
  • Odpowiedz
Jestem na tyle stary, ze pamiętam pierwsza bramkę Messiego (przeciwko Albacete bodajże 2005 rok)

@JohnnyPomielony: Ja jako fan Juve pamiętam go w sparingu z Juve w 2005 roku właśnie i tekst kogoś na forum Juvepoland, że ten kolo będzie najlepszym piłkarzem świata.
  • Odpowiedz
@JohnnyPomielony: Ja nie widziałem tej pierwszej bramki na żywo ale oglądałem dość dokładnie jego pierwsze sezony. Nigdy wcześniej nie widziałem piłkarza który miałby piłkę tak przyklejoną do nogi. To plus niesamowite przyspieszenie, Messi był nie do zatrzymania. Później zmienił trochę styl gry ale Yamal to jednak półka niżej na chwilę obecną.
  • Odpowiedz