#mecz Kibicuję całym sercem CR7 i od dawna mam poczucie rezygnacji, bo on już schodzi ze sceny, a nie było do kogo nowego się „przykleić”, kto może mieć potencjał. Mbappe czy Haaland to dla mnie jednak nie te progi, co Cristiano w prime. No i wtedy pojawia się taki Yamal. Może… (。◕‿‿◕。)
@derbonobo: Wybierasz sobie aktulnie najlepszego piłkarza żeby mu kibicowac, jaki w tym sens w sumie? Kibicowanie piłkarzom to w ogóle dla mnie jakas abstrakcja, kobiety to jednak inny gatunek ( ͡°͜ʖ͡°)
@schweizer Kibicować, a obserwować karierę, żeby widzieć rozwój gwiazdy, to w sumie dwie różne rzeczy. ( ͡°͜ʖ͡°) CR7 szczerze kibicuję na boisku i poza nim. Czy Yamal będzie tego wart, czy tylko będę sobie oglądać meczyki, żeby widzieć dobrą piłkę, czy nawet tego nie – jeszcze nie wiem. Zresztą uwzględniając, że śledzę CR7 od 2 lat (czytam o nim, oglądam mecze w Arabii itp., więc
@derbonobo: Okej, to kibicujesz jednemu z najlepszych piłkarzy na emeryturze, wiele to nie zmienia. I tak jest to dla mnie kosmos i nie widzę najmniejszego sensu w kibicowaniu losowemu typowi z Madery, z ktorym nie masz nic wspolnego (abstrahuiąc już od tego, jakim patologicznym narcyzem i zwyczajnym pajacem jest ten pan).
Przyznaj po prostu że Ci się podoba fizycznie i lubisz na niego patrzeć lol
@schweizer Lubię, jasna sprawa. Dlatego też pewnie czytam o nim książki i obserwuję też jego dziewczynę. No nie wiem, interesuje mnie jego życie. Czemu w przypadku aktorów nie jest to dziwne, a w przypadku piłkarza tak?
@derbonobo Bo ja wiem? Mam stabilną sytuację zawodową, więc nie to że coś zawalam przez to i nic innego nie robię tylko o nim czytam. Dopiero od jakichś 2 lat złapałam zajawkę na futbol w ogóle i zaraz z nim na Cristiano. Wcześniej w dzieciństwie oglądałam z takim zachwytem Ronaldinho. A o nim raczej nie można powiedzieć, żeby mi się podobał. Później jako letni widz (jakiś mecz raz na parę lat)
Przyznaj po prostu że Ci się podoba fizycznie i lubisz na niego patrzeć lol