Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +28
Boxcutter +23
#ufo #przemyslenia
Od ilu lat są telefony z aparatami? Jakoś 20 lat.
Ile było nagrań UFO takich jak opisują ludzie co je widzieli z bliska? No z zero.
Tak samo jak objawień maryjnych, duchów, yeti, szczęśliwego komunizmu.
Teraz te debaty w kongresie, zeznania pilotów, ale jakoś żaden cywilny pilot rejsowy nic nie nagrał.
Może Elon coś na marsie znajdzie ale "tu" się nigdy nic nie stanie
Od ilu lat są telefony z aparatami? Jakoś 20 lat.
Ile było nagrań UFO takich jak opisują ludzie co je widzieli z bliska? No z zero.
Tak samo jak objawień maryjnych, duchów, yeti, szczęśliwego komunizmu.
Teraz te debaty w kongresie, zeznania pilotów, ale jakoś żaden cywilny pilot rejsowy nic nie nagrał.
Może Elon coś na marsie znajdzie ale "tu" się nigdy nic nie stanie
Jak ja dzisiaj nie mialem sily. Noe wiem czy slonce czy ki c--j. I oficjalnie dołaczam do Tufo Thundero Haters Club. Mam je od roku w kwietniu poerwsza dziura zalepiona przez mleko wiec luz. Potem mialem dziursko wymagające robaka. Potem byly ze dwa mleczne i jedno duze, ze nie zdążyłem zareagować i wracalem na dętce. A dzisiaj sznyta ktora zaraz bedzie megadziurą.
Jakie oponki polecacie? Szerokosc 40mm, koło 28”, najlepiej podobny bieznik
#rowerowyrownik #gravel #rower
Skrypt | Statystyki
Najlepiej mi się jezdziło na Panaracer Gravelking SK tylko szybko bieżnik schodził. Podobny mają do tych Tufo.
Teraz jeżdzę na Continental Terra Speed, za krótko i w deszczu nie jezdziłem więc na dłuższą metę nie wiem
Przy okazji łatkami możesz też zakleić popękaną oponę od środka i będzie się to trzymać przez kilka tys jazdy po asfalcie.
@miodeksmrodek: VREDESTEIN Aventura z tym że robią 38 i 44. Mi się po ponad 10 tys. bieżnik na środku już wyzerował i nadal świetnie trzymają, dziury łapię tylko jak coś na prawdę porządnego się wbije. Jakieś obciery na kamolcach bez problemu, żadnych zniszczeń a niezłe były strzały. Jeżdżę na 44 z dętką na ok. 3 bary i nigdy nie złapałem snake. Polecam.
@miodeksmrodek: tylko po co?
Dales rady w pgple nie znajac mojego roweru ani stylunjazdy xD