Aktywne Wpisy
kaeres +1
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 34.4% (508)
- Nie 65.6% (968)
apfi +3
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
byłem na rowerze i za nic nie chciał mi się ładować, no było trochę słońca, aplikacja pokazywała mi, że tel ma 40-45 stopni i nie dało się go ładować wcale, dopiero jak wsadziłem do torby z zimnym napojem to schłodził się do 30 stopni i zaczął ładować
miałem różne samsungi, ostatnio M21 i J5 i tego problemu nie było, owszem były jakieś komunikaty że urządzenie sie musi schłodzić ale nie musiałem nic kombinować ani chować telefonu ze słońca żeby działało ładowanie, dziś pierwszy raz wziąłem nowy S23 w teren i ździwko, ładowania brak, na 2 kablach i indukcyjnej ( ಠ_ಠ)
#telefony #android #samsung #s23
@Ksemidesdelos: tak, chociaż nie S23 a S21. Nagrzewa mi się w ciepłe dni w samochodzie podczas ładowania bezprzewodowego, gdy puszczam z niego muzykę (BT) i Yanosika (GPS). Rozwiązałem to puszczając na niego chłodne powietrze z kratki.
Rzekłbym: normalna sprawa.
@gomjeden: moze i normalna ale do tej pory tyle lat jezdziłem na rowerze w upale i ładowalem telefon a dziś przesiadka na flagowca i szok, trzeba kombinować żeby telefon podładować ( ͡° ͜ʖ ͡°)