Aktywne Wpisy
nowszyja +58
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
1-1-1-1 +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Niestety jest to nie do utrzymania, trzeba mieć dobrą organizację a i tak nie ma pewności że polityki tego nie ubiją dwoma ustawami
Wszystko się rozbija o to, że żyjesz w społeczeństwie. Korzystasz z dróg publicznych, transportu, miejsc użyteczności publicznej, wody, kanalizacji - generalnie JESTEŚ DŁUŻNY społeczeństwu. I to nie jest w sumie niczyja wina - ty nie wybierałeś, ja nie wybierałem ale rodzice chcieli dziecko - wina tragiczna.
Dlatego masz wspierać system, dlatego masz się dokładać by nie być PASOŻYTEM.
Kwoty tego wsparcia nie poruszam bo to temat rzeka - nieistotne zresztą.
Dodatkowo defaultowo
@Adrian47: wystarczy zostać menelem ale bimberek pędzić sobie samemu żeby nie nabijać kabzy państwu z banderoli
Masz trochę racji, sceptycyzm jest przydatny ale w twoim poście widzę tylko tupanie nóżką dwulatka bo mu bawić się nie pozwalają.
Zaproponuj coś sensownego a nie matrixowe "fuck the system".
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnimi czasy dużo myślę o ograniczeniu konsumpcji i pójściu w minimalizm w takim szerszym kontekście. Czyszczę szafę ze starych rzeczy tak, żeby zostawić sobie jakieś podstawowe i przemyślane fity a w przyszłości może cześć lub nawet większość ciuchów (nie licząc butów i bielizny ofc XD) kupować w szmatexach.
Chciałbym również marnować mniej żywności oraz ograniczyć spożycie korporacyjnego i przetworzonego jedzenie. Na razie mam pewne problem przez stan psychiczny i leki,