Wpis z mikrobloga

#odchudzanie nie wygląda to już najgorzej, jeszcze -5kg~~ i można kończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale się n----------m jak wrócę na 2800kcal na lekką masę

79.3 vs 105.7
atol - #odchudzanie nie wygląda to już najgorzej, jeszcze -5kg~~ i można kończyć ( ͡°...

źródło: 26kg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@SmaczneBenzodiazepiny: ogólnie kilka etapów tutaj weszło, na początku tylko liczyłem kalorie i ucinałem, potem domowa siłka fbw 3x w tyg aż nie miałem zastoju na 86kg, wtedy zacząłem biegać, najpierw 1.3km i zgon więc dużo mi to nie dawało, ale teraz jestem w stanie biegać codziennie 5km bez wysiłku większego, tylko przez upały przeszedłem na rower ( ͡° ͜ʖ ͡°) kalorycznie nigdy poniżej 2000, sporo okresów
atol - @SmaczneBenzodiazepiny: ogólnie kilka etapów tutaj weszło, na początku tylko l...

źródło: Screenshot_20

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@SmaczneBenzodiazepiny: nie było problemu utrzymać, wiadomo że chce się trochę jeść, było łatwiej jak miałem okresy więcej mięsa, ogólnie 2300~ mogę pewnie trzymać bez końca, ale raczej celuję w 2000 żeby zrzucić trochę szybciej i potem już masować

węgle w-------ą bo pyszne ale jak pojesz to zaraz znowu chcesz

kardio pomaga nawet jak idziesz tylko trochę pochodzić czy pojeździć rowerem bo wyrzut greliny zmniejszy-odłoży w czasie
  • Odpowiedz