@SmaczneBenzodiazepiny: ogólnie kilka etapów tutaj weszło, na początku tylko liczyłem kalorie i ucinałem, potem domowa siłka fbw 3x w tyg aż nie miałem zastoju na 86kg, wtedy zacząłem biegać, najpierw 1.3km i zgon więc dużo mi to nie dawało, ale teraz jestem w stanie biegać codziennie 5km bez wysiłku większego, tylko przez upały przeszedłem na rower ( ͡°͜ʖ͡°) kalorycznie nigdy poniżej 2000, sporo okresów
@SmaczneBenzodiazepiny: nie było problemu utrzymać, wiadomo że chce się trochę jeść, było łatwiej jak miałem okresy więcej mięsa, ogólnie 2300~ mogę pewnie trzymać bez końca, ale raczej celuję w 2000 żeby zrzucić trochę szybciej i potem już masować
węgle w-------ą bo pyszne ale jak pojesz to zaraz znowu chcesz
kardio pomaga nawet jak idziesz tylko trochę pochodzić czy pojeździć rowerem bo wyrzut greliny zmniejszy-odłoży w czasie
laska ma p--------e jak jasny skur*yn. Całe niebo, twitter pisze właśnie do jej znajomych i rodziców, że robiła sobie palcówe przed 4k ludzi z gejem #ajemge1
79.3 vs 105.7
źródło: 26kg
Pobierzźródło: Screenshot_20
Pobierzwęgle w-------ą bo pyszne ale jak pojesz to zaraz znowu chcesz
kardio pomaga nawet jak idziesz tylko trochę pochodzić czy pojeździć rowerem bo wyrzut greliny zmniejszy-odłoży w czasie