Aktywne Wpisy
sebek_r +394
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
fhgd +598
Każdy kto mówi o Pol-exit musi mieć <25 lat i nie pamięta tej chu*ni zanim jak grzyby po deszczu zaczęły wyrastać tablice "dofinansowane z UE". Ja byłem wtedy gówniakiem, ale i tak pamiętam jak wyglądała infrastruktura publiczna, dziurawe drogi i odpadające tynki, gdzie nawet przed szkołą prywatne osoby musiały budować chodnik, bo dzieciaki tonęły w błocie, taka wtedy była nędza XD
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#rosja #ukraina #polska #wojna
@SuperN0vak: Myślę, że to tłumaczenie od trolowni które ma za zadanie zakrzywienie obiektywizmu - mieszkam w tym kraju kilkadziesiąt lat, spotkałem pewnie tysiące osób osobiście i nie wierzę że tak jest. Takie argumenty jak od was dwóch są po to żeby wmawiać ludziom że świat wygląda inaczej niż oni to codziennie widzą.
@Mihu_: są jeszcze tacy, co wcale putina nie lubią, ale bardziej nie lubią "ukrów" i chętnie przejmują ruską propagandę, zwłaszcza że podoba im się, że są tacy "edgy", że idą pod prąd, bo jak wiadomo większość to sługusy mainstreamowych mediów, a oni są takimi "freethinkerami"
@SuperN0vak: xd domyślam się, że jesteś reprezentantem grupy, o której pisze op. Dam ci radę: myśl, jak widzisz, że trafiłeś na kogoś w miarę inteligentnego.
Gość pisze o dysonansie między tym, co się dzieje w necie, a co w irl, a ty odpowiadasz w tkai sposób xd