Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +448
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

Pan_Precz +4
#komputery ludzie pomóżcie mi! kupiłem nowego kompa (parametry na foto). Zakup był w 2021 roku i muli mi od początku jak cholera. mam problem w nim cokolwiek zrobić. kupiłem go jako rezerwę ale jet hujowy w ciul. Czy dodanie pamięci mi pomoże go usprawnić?
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
źródło: KOMP FV 2021
Pobierz

#nieruchomosci #kredythipoteczny
źródło: image
Pobierzźródło: Untitled
PobierzTo nie jest śmieszne, Polska ma najwyższe oprocentowanie kredytów hipotecznych, a kuce jeszcze płaczą że po co ludziom kredyt 0%, to tylko nabijanie kasy deweloperów. XD
@MroczekBall3D: Odsetki, czyli koszt korzystania z pożyczonego kapitału są naliczane na podstawie oprocentowania i aktualnej kwoty do spłaty. Odsetki nie są naliczone z góry. Są naliczane na bieżąco, codziennie.
Banki pokazują przewidywany koszt kredytu przy założeniu braku zmiany oprocentowania i braku jakichkolwiek nadpłat, z tego powodu jest to wartość fikcyjna. W każdej chwili kredytu jesteś bankowi winny jedynie aktualny kapitał do spłaty + ewentualnie odsetki
@MroczekBall3D: Ale już 6% rocznie na 30 lat jest do przyjęcia, nie ? Jak się bierze kredyty na takie kwoty to po prostu trzeba umieć w matematykę, jak nie umiesz to cie takie wartości przerażają, ale jak umiesz to nie jesteś zaskoczony, bo sobie to wcześniej policzyłeś.
Komentarz usunięty przez autora
@marcpol: no nie za bardzo, bo sporo osób nie nadpłaca więc w zasadzie to nie jest fikcja
@PiersiowkaPelnaZiol: Fikcją jest to głównie z powodu założenia braku zmiany oprocentowania. Nawet w przypadku czasowo stałego oprocentowania jest ono zamrożone w większości banków na tylko 5 pierwszych lat.
Co do nadpłat - to oczywiście, że nie każdy nadpłaca kredyt, jednocześnie średni czas spłaty kredytu hipotecznego w Polsce wynosi kilkanaście lat. Wpływają
@Mentis_capta: i jak parę osób dostanie kredyt 0% to rozumiem to najwyższe oprocentowanie kredytów hipotecznych się zmniejszy? XDDD
Komentarz usunięty przez autora
Nie parę osób, tylko kilkadziesiąt tysięcy.
I kolejne kilkadziesiąt czeka na nowy program #kredytnastart, to gdzieś połowa udzielonych w sumie kredytów w danym roku.
A reszta cóż... widocznie to nie nie jest ich pierwsza nieruchomość, chcesz być czynszojadem to płać xD