Wpis z mikrobloga

Co się stało z multiplami? Ze dwa lata już żadnego okazu nie spotkałem na drodze, nawet nie widzę ich na starych osiedlowych parkingach gdzie mieszkają starzy ludzie. Zaginęły na zawsze?

#pytanie #samochody
mohiccan - Co się stało z multiplami? Ze dwa lata już żadnego okazu nie spotkałem na ...

źródło: mul

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mohiccan: Pewnie wszystkie dawno zgniły biorąc pod uwagę, że ich produkcję zaczęto 26 lat temu (w 1998 roku) a ostatnie egzemplarze wypuścili w 2010 do tego trzeba brać pod uwagę, że to fiat.
  • Odpowiedz
@Retoryk: Typowy fiaciarz Multipla dobra audi tt złe xd idź z tym swoim złomem multiplą. A wiesz, że Multiple też są na złomach? A wiesz, że Multipla to też youngtimer panie znaFco? i To typ który nawala na generyczne auta chroni multipli xd hipokryta! Stare TT rzadziej się spotyka niż multiplę. Patrzę na twoje komentarze i widzę festiwal Hipokryzji Typ który piszę, że zbyt nudne jest posiadanie generycznego wozu jara
  • Odpowiedz
@mohiccan: tak na prawdę to bardzo dobry samochód... nietypowy wygląd to prawda, ale teraz klepią wszystko na jedno kopyto... Poza tym szerokie więc trzymało się drogi na zakrętach i w środku dużo przestrzeni...
  • Odpowiedz
@mohiccan: Seje zniknęły z ulic, nawet w wersji Van. Sporo jeszcze Pand Van da się złapać, bo tanie kebaby, pizzerie, tym powożą. Choć mnie rozbraja kebab gdzie Aveo mają. Pan z jakiegoś Pakistanu w Aveo w kolorze wyblakłej trawy-ciekawostka! A co do Multipli tak jak Fiat Bravo/Brava/Fiat Coupe/Fiat Marea Weekend/Fiat Stilo/Fiat Coupe/Fiat Palio Weekend to są białe kruki obecne. Po prostu 20 lat to żywotność była maksymalna tych pojazdów, a
  • Odpowiedz