Aktywne Wpisy
Tarciuch +42
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Koyana +426
Maciej Rybus został zostawiony przez ruską żonę, w momencie, gdy zaczął grać amatorsko i przestał zarabiać grube pieniądze. Warto dodać, że na początku znajomości, ona w ogóle nie zwracała na niego uwagi. Zaczęła dopiero, gdy dowiedziała się, że był bogatym piłkarzem. Maciej zostawił dla niej narzeczoną, a potem nie opuścił Rosji, w momencie, gdy wybuchła wojna, przez co spadła na niego krytyka ze strony kibiców. Tymczasem wystarczyło, że przestał dobrze zarabiać, żeby
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
6 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 106 wypadkach zginęło w sumie 112 osób.
W poprzednim roku statystyki po 17. dniu wakacji wyglądały następująco:
Rok temu:
7 wypadków / 8 ofiar śmiertelnych w ciągu ostatniej doby
89 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji
93 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji
Ponadto z wczoraj:
376 zatrzymanych nietrzeźwych kierujących w ciągu ostatniej doby co daje
4.766 zatrzymanych nietrzeźwych kierujących od początku wakacji
60 wypadków drogowych w ciągu ostatniej doby co daje
1.235 wypadków drogowych od początku wakacji
77 rannych w wypadkach w ciągu ostatniej doby co daje
1.384 rannych w wypadkach od początku wakacji
Utonięcia:
1 utonięcie w ciągu ostatniej doby
43 utonięcia od początku wakacji
UWAŻAJCIE NA SIEBIE!
i na debili na drodze
źródło mapy
interaktywna mapa
DLACZEGO MAPA PODZIELONA JEST W TEN SPOSÓB
źródło dodatkowych statystyk
źródło statystyk o utonięciach
-------
Jeżeli podoba Ci się to co robię, to możesz postawić mi wirtualną kawę. buycoffee.to/salido Dziękuję!
#smiertelnewypadki
@goracaanetka: Nie, to wyżej jest PROPAGANDA , cymbały z wykopu nie mają odniesienia,że wypadki samochodowe to 0,4% śmiertelności w naszym kraju, to tak jakbyś walczył z cukrzycą pijąc10L coli , a demonizował zjedzenie kostki cukru, bo taki obraz trafia tylko dla ciemnoty.
No chyba, że dla kogoś 1 dziecko z wypadku jest więcej warte niż 10 na nowotwory.
Jeśli chcemy zmniejszyć smiertlność to pierwsze apelujmy nie o mandaty, tylko o to by sanepid wywali olej palmowy ze spożycia, po drugie by badał owoce i wyzywa takich Lidlach i biodrach gdzie coraz
w tym większość ludzi umiera na nowotwory z powodu zaniedbań rządu, braku kotroli żywności, tragicznej służby zdrowia.
A dzieje się tak dzięki pożytecznym
https://www.mp.pl/pacjent/pediatria/aktualnosci/badania/131666,smierc-do-przewidzenia-dzieci-umieraja-znacznie-czesciej-niz-sie-ludziom-wydaje
jaki masz wpływ czym palą twoi sąsiedzi.
W dodatku skal człowieku ,czy ty