Aktywne Wpisy

Minieri +164
Zasnąłem przed chwilą w pociągu i obudziłem się tuż po mojej stacji - no klasyka, trudno. Wysiadam na wiosce, już 23:30 ale widzę światła na głównej drodze, co jakiś czas coś jeszcze jedzie to myślę pójdę próbować szczęścia zanim zadzwonię po taksówkę. Idę szosą w kierunku domu, świecę latarką w telefonie i macham. Do domu jakieś 5-6km, nie takie dystanse się wracało piechotą, ale to lata temu jak człowiek w formie był.

ada_lovelace +12
Czy komukolwiek udało się uzyskać receptę na izotek przy podwyższonym poziomie cholesterolu LDL?
Bo mi przy LDL 150 dermatolog odmówiła izoteku, mimo że mój trądzik jest dość poważny i nie działają na niego żadne g---o-maści, ani dieta.
A sam LDL jest lekko podwyższony prawdopodobnie przez jakieś predyspozycje genetyczne do wysokiego cholesterolu, bo jestem szczupły, dużo się ruszam i mam zdrową dietę.
Ewentualnie czy ktoś z was kupował kiedyś izotek "na lewo" i leczył się na własną rękę? Jestem już tam zdesperowany że rozważam coś takiego, bo od patrzenia codziennie na nowe pryszczne na mordzie odechciewa mi się czegokolwiek
#dermatologia #tradzik #izotek #medycyna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Cholesterol to jedyny powód odnowy? Kilka miesięcy diety i powinieneś dać radę zbić do niższego poziomu. Możesz też skonsultować się z innym lekarzem.