#polityka #bekazprawakow Od paru dni po prawej stronie był wysyp wiadomości, że zbrodnicza UE będzie pobierać podatek od ciast domowej roboty XD Brzmiało to tak absurdalnie, ze w końcu ktoś to sprawdził. I okazało się to oczywiście bzdurą ale narracja w sieć już poszła.
@Cogito-sum: tak, Radio Zet to prawaki, KO to prawica, Razem centryści, PiS to faszyści a Konfederacja to już nawet skrajni faszyści #urojenialewakoidalne
@badreligion66 XD chuk że info podane przez ogólnopolski portal, ale te głupie prawaki same nie przeczytały 100 dyrektyw i nie zrobiły śledztwa to beka z nich. Oczywiście na główny temat poruszony przez Leonarskiego - czyli na temat jakości dziennikarskiej się nie wypowiesz XD jak mi szkoda ludzi tak bardzo zamkniętych w swojej bańce, takich jak ty opie
@badreligion66 Widziałem na głównej. Nawet nie wchodziłem bo tytuł był tak absurdalny że walił na kilometr jakimś konfesopisowskim scamem. Wystarczyła doba i się wyjaśniło.
@CheSlaw Dziwnym trafem tego fejura podawali dalej Tumanowicz, Oskarek czy Berkowicz. Czyli jednak beka z prawactwa bo zobaczą byle g---o i podają dalej.
@badreligion66 byle g---o, czyli jedno z największych polskich mediów? Rozumiem że ty wiedziełeś od początku że to fejk XD Czemu nie masz pretensji do dziennikarzy tylki do osób które zostały oszukane?
Chociaż i tak wiem że tłumaczenie czegokolwiek komuś takiemu jak ty nie ma żadnego sensu bo gdybyś mógł zrozumieć o co mi chodzi to ten wpis w ogóle by nie powstał w pierwszej
https://wykop.pl/link/7483059/link
@badreligion66 XD chuk że info podane przez ogólnopolski portal, ale te głupie prawaki same nie przeczytały 100 dyrektyw i nie zrobiły śledztwa to beka z nich. Oczywiście na główny temat poruszony przez Leonarskiego - czyli na temat jakości dziennikarskiej się nie wypowiesz XD jak mi szkoda ludzi tak bardzo zamkniętych w swojej bańce, takich jak ty opie
@HrabiaTruposz dlaczego autor znaleziska miałby dostać bana XD czy chodzi ci o autora artykułu?
@badreligion66 byle g---o, czyli jedno z największych polskich mediów? Rozumiem że ty wiedziełeś od początku że to fejk XD Czemu nie masz pretensji do dziennikarzy tylki do osób które zostały oszukane?
Chociaż i tak wiem że tłumaczenie czegokolwiek komuś takiemu jak ty nie ma żadnego sensu bo gdybyś mógł zrozumieć o co mi chodzi to ten wpis w ogóle by nie powstał w pierwszej