Wpis z mikrobloga

PRZESZCZEP WŁOSÓW Z WYKOPEM w Turcji nr 16 i 17 - tag do obserwowania lub czarnolistowania #przeszczepzwykopem - zapraszam do zapoznania się z poprzednimi wpisami na tagu, sa tam updaty mojego własnego przeszczepu, który miałem 7 miesięcy temu. Sam pracuję w firmie, która zajmuje się medycyna estetyczna, w tym organizacja wyjazdów na przeszczep włosów.

Dla nowych osób - sam zrobiłem sobie przeszczep na początku listopada, pracuję w firmie, która zajmuje się medycyną estetyczną w Turcji. Zabraliśmy na przeszczep do Stambułu już grubo ponad 30 Wykopków.

Poprzednie zdjęcia i aktualizacje na moim profilu lub na tagu.

Update mojego własnego przeszczepu włosów - dzień 247 – minęło 8 miesięcy.

Z przodu wrzucam postępy bardzo cyklicznie, są one widoczne w moich poprzednich wpisach. Jestem bardzo zadowolony, mimo, że pełny efekt jest spodziewany po 12 miesiącach, to co jest teraz brałbym w ciemno jako efekt końcowy.

Wrzucam zdjęcie z boku – bardzo proszę o wyrozumiałość ze względu na słabą jakość, ale tylko takie zdjęcia mam pod ręką.

Pierwsze jest przed zabiegiem. Czoło gigantycznie, zakola bardzo duże, zasadniczo pół głowy łyse. Drugie zdjęcie jakoś 2 tygodnie temu, w mojej opinii postęp niesamowity. Włosy mi pociemniały, nie wiem czy to ze względu na to, że miałem wtedy dużo dłuższe włosy które zakrywały łysinę i jaśniały tylko końcówki, czy też w strefie dawczej z tyłu głowy włosy były zwyczajnie ciemniejsze. Zakoli jak widać brak, czoło bardzo mocno obniżone. Jest super.

Tak czy inaczej, biorę to co jest, jestem bardzo zadowolony, wyniki pozostawiam do oceny zainteresowanych.

W międzyczasie wróciliśmy z kolejnego wykopowego wyjazdu – nicki do podpytania o feedback dostępne na priv – szanuję prywatność Mirków, którzy nie do końca chcą wisieć w publicznych wpisach. Pozostałe nicki do feedbacków dostępne w poprzednich updatach na tagu.

Za chwilę będziemy widoczni w Ekstraklasie i canal+, także mirki z #pilkanozna, będą dobre piłkarskie bajery do zabiegów.

12-14 lipca kolejny Wykopowy wyjazd, następny realny termin według dat z wpisu. Jak chcesz się załapać z nami, ładuj na priv. Dla Wykopków promka, 2300-2700 euro plus bilety (700-2300zł) za wszystko. Normalna cena to minimum 3000 euro.

Jeśli chcesz omówić swoja sprawę, zapraszam na priv, odpowiem na wszystkie pytania i posłużę doświadczeniem :-) nikt nie zrozumie faceta z łysieniem tak dobrze, jak inny facet, który sam przez to przechodził. Konsultacja to zawsze spoko sprawa, nawet jak nie zdecydujesz się jeszcze na przeszczep. Dowiesz się na czym stoisz i czy kwalifikujesz się do zabiegu z nami lub gdziekolwiek indziej.

Daty najbliższych zaplanowanych wyjazdów poniżej.

12.07-14.07.2024r.

26.07-28.07.2024r.

09.08-11.08.2024r.

23.08-25.08.2024r.

06.09-08.09.2024r.

13.09-15.09.2024r.

21.09-23.09.2024r.

27.09-29.09.2024r.

#przeszczepwlosow #przeszczep #lysienie #zakola #finasteryd #minoxidil #looksmaxing #turcja #podrozujzwykopem #wlosy
Mrukszachowy - PRZESZCZEP WŁOSÓW Z WYKOPEM w Turcji nr 16 i 17 - tag do obserwowania ...

źródło: 8msc

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@puffpuff: Całą głowę, z tyłu miałem łysinę jak kolano. Tył głowy zarasta najwolniej ze względu na najmniejsze ukrwienie, dlatego też pełny efekt po przeszczepie spodziewany jest po roku. Tempo wyrastania nowych graftów jest indywidualny dla każdego człowieka, niektórzy szybciej, niektórzy wolniej, ale praktycznie u każdego przód rośnie dużo szybciej. U mnie tył zarasta już bardzo konkretnie, czuję pod palcami, że wyrasta tam obecnie najwięcej włosów, dużo więcej niż z przodu,
  • Odpowiedz