Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +517
bibi__ +226
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Teraz widownia milusińskich jedzie po tym inwestorze równo miesza go z januszami biedakami i innymi.Nie znając szczegółów zerwania umowy.Co nie przeszkadza milusinskim a wręcz polubiają takie komentarze. Inwestor nakazał skasować filmy z jego budowy i filmy usunęli.Ale tam były reklamy produktów.Pieniadze się wzięło a film trzeba było usunąć.A co z reklamodawcą.Ha ha Doszło do paradoksu.#piwnykrzychu który nauczył się barterów i reklam od bliźniaków uwaga reklamuje na budownie Majstra z co dziś robimy izolację.Uczen przerósł mistrza i wygonił go z własnego podwórka.Następna będzie pianka do klejenia xps bo reklamodawcą że skasowanych filmów nie popusci chyba że piwny odda hajs.Tak się zapetlili pazerne gwiazdy jutuba.
@Medyk_Z_Medyni: roboty to oni się ciągle uczą i to słabo.Powielają te same błędy na kolejnych budowach i generują koszty inwestorom swoimi radami.Siła bez rozumu to mogę zrozumieć ale mówienie zawodowcom teksty "nie tynkujcie komina" uziom w ławie fundamentowej nie wiadomo dla jakich prądów i cała reszta porad to jest super izolacja a po miesiącu ta też
@Medyk_Z_Medyni: Już prędzej, że ZUS poszedł w górę i trzeba było wynegocjować lepsze stawki (ale to nie piekarnia) XD. Na szczęście mi od 2 lat nawet YT nie poleca tego ich syfu.
@JetkaGietkaJakDetka: szkoda bo ukryte reklamy aaaalegro cię Wartościowy nie oznaczony kontent.