Wpis z mikrobloga

Jak wam #iphone nie pasuje to po c--j zmieniacie. Zostańcie na Androidzie i nie wysilajcie się z wymyślaniu argumentów z d--y jaki on jest c-----y. Nie zapraszam do dyskusji, bo każdy telefon ma coś z-------o, a i tak robicie nim tylko zdjęcia i oglądacie Tiktoka.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rogi_: co cię tak to osobiście dotknęło? Masz akcje jabłka czy co?
Informujmy się nawzajem co jest kiepskiego w danym rozwiązaniu, dzięki czemu każdy wybierze to co mu spasuje. Dla oglądających tylko tiktoka i zdjęcia na pewno świetnym wyborem jest iphone.
  • Odpowiedz
co cię tak to osobiście dotknęło? Masz akcje jabłka czy co?

@niegwynebleid: ostatnio w #iphone byly ze 2/3 wpisy nowych uzytkownikow w dosc negatywnym tonie (delikatnie rzecz ujmujac).
Tylko ze za bardzo nikt sie tym nie przejal i nawet jakas tam dyskusja + naprostowanie sie pojawilo, no az do dzisiaj.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: to przy okazji gdzie w 15pro jest czytnik linii papilarnych?
i jak tam się z siri po polsku rozmawia?
Żon sobie kupił japko po latach andka i kazałem sobie radzić samemu, skoro zachciało się samemu wybierać. Ale k---y lecą xD Myślałem, że będzie bardziej intuicyjny.
  • Odpowiedz
  • 0
@niegwynebleid po prostu część użytkowników iPhonów to zwykła bieda umysłowa i mentalna a iPhony to coś do podbicia sobie ego. Myślą, że jak mają iPhona to są kimś.
Nic dziwnego, że mówi się o nich rezerwat czy stan umysłu.
  • Odpowiedz
Do czego potrzebny jest czytnik linii papilarnych jak masz face id?

@Heelouu: do tego, żeby działał? bo face id jest takie zajebiste, że trzeba czekać, machać przed twarzą, a i tak często gęsto ma zwiechę. Ja wyciągając telefon do zapłaty za zakupy mam już odblokowany w trakcie wyciągania w kieszeni. Żon musi sobie zrobić selfie.
Ogólnie niech sobie faceid jest. Ale to by były grosze dać wybór i wsadzić czytnik
  • Odpowiedz
@niegwynebleid: na face id nie trzeba czekać, działa natychmiastowo nawet w okularach przeciwsłonecznych. Natomiast czytnik lini papilarnych sprawiał mi problemy gdy dłonie były lekko spocone. Wybór jest jak najbardziej spoko ale pytam, bo nie widzę sensownego powodu używania czytnika jak face id działa z automatu, bo akurat patrzysz w telefon :)
  • Odpowiedz