Wpis z mikrobloga

Odkąd wprowadzili to g---o, że numer przeglądanej strony nie jest cyfrą tylko zakodowany ciągiem znaków notorycznie mam taką sytuację, że klikam w przycisk następna strona i mi się wyświetlają jeszcze raz te same treści jakby numer strony się nie zmienił. WTF??? Nawet taka prosta rzecz nie może dobrze działać?

Dodają jakieś g---o rzeczy co nikt nie chce, zmieniają coś co działa, żeby potem nie działało, a to o co proszą użytkownicy to nie jest robione. Ta strona to żart

#zalesie #nowywykop #wykop20togowno #michau @M_B
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cptKaladin: Zwykle jak się takie coś robi, to właśnie po to, by przy przechodzeniu na następną stroną nic się nie duplikowało albo pomijało.
No ale to wypok, oni są specjalni inaczej.
  • Odpowiedz
  • 2
@cptKaladin nic nie ma wspólnego z web scrappingiem, bo jak jesteś niezalogowany to strony mają numerację /1 /2 /3 itd., więc scrappery mają prosto.

Hashe są po to, żeby API wysłało wpisy dostosowane do użytkownika czyli brana jest pod uwagę czarna lista użytkowników i hashtagów.
  • Odpowiedz
  • 1
@JaTuTylkoNaMoment @cptKaladin @WykopX jak nagle zaczyna być duży ruch na jakimś tagu i chcesz na bieżąco go przeglądać np. mecz

No masz rację, mikroblog jest beznadziejny na wydarzenie na żywo. Właśnie dlatego stworzyłem stronę www.mikroczat.pl która całkowicie rozwiązuje ten problem

Polecam właśnie w szczególności na mecze:
https://github.com/wykopx/WykopX/wiki/MikroCzat
WykopX - > @JaTuTylkoNaMoment @cptKaladin  @WykopX jak nagle zaczyna być duży ruch na...

źródło: temp_file3553167253092489987

Pobierz
  • Odpowiedz