Aktywne Wpisy

Graner +28

dobrosulka +19
pół roku nie picia, wczoraj miałam lekki kryzys, ale chyba już git, ustabilizowany

źródło: temp_file2628758419932871164
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file2628758419932871164
PobierzWykop.pl
Obtarł na tyle, że zerwał zaczepy zderzaka, złamał grill i zaślepka od spryskiwaczy ksenonów poszła się kochać no i przestały świecić lampy przeciwmgłowe.
Przyjechał rzeczoznawca, pomierzył popatrzył no i dzisiaj proponują mi ugodę. Bez pokazania mi jakichkolwiek wyliczeń czy cokolwiek.
Brać to? Czy prosić o dane? Odwoływać się? Co mogą mi zrobić jak powiem NIE TO ZA MAŁO?
Autko to lexus is 300 z 2002 roku
#oc #ubezpieczenia #szkoda #lexus #is300
No "dobrze". Auto na trytytkach teraz poskładane. Generalnie chodzi o to, żebym nie był wydymany na tym. Że faktycznie naprawa wynosi 10k a oni mi zaproponowali 3.8k
Ziomek miał tego is300 sc, zresztą kupionego za moją namową. Kocham to autko, szczególnie zegary
Do najzwyklejszego warsztatu też możesz na bezgotówkową możesz oddać.
@Bumbala: Generalnie ja chciałbym, żeby dołożyli coś do tego + auto zastępcze i tyle.
Bo samemu to może to właśnie zrobiłbym, ale jakbym miał jeździć po blacharzach i lakiernikach to wyjdzie więcej.
Jak warsztat Ci powie (kwoty wymyślam) zderzak 1000, malowanie 1000, montaże naprawy co tam jeszcze 500, grill 500. To pisz im, że chcesz ugody na 6 to i na kilka dni auta też będziesz miał jeśli nic zlego nie wyjdzie. Ten zderzak jesli jest dostępny w oryginale (nie wiem czy ma zamienniki)
Do starego łupa phanteona dostępny jest nowy zderzak za 20k to zawsze wychodzi kosmos w wycenie. Kolega syna zgodził się na ugodę i teraz szuka u----i, a zderzak droższy niż całe auto.