Wybiera się ktoś?Jeżeli tak to trzeba liczyć się z korkami na miejscu, z tego co wiem będzie grubo ponad 2000 samych motocyklistów z całej polski. Jeżeli ktoś się wybiera i będzie potrzebował pomocy z dojazdem to pisać priv, pomogę. #motocykle #polska #ukraina
Patriotyzm to nie jest podskakiwanie z chorągiewką i orzełkiem, dzieciaczku.
Patriotyzm to nie jest darcie mordy, że "siem koha bolzge!" Patriotyzm to nie koszulka z napisem "śmierć wrogą ojczyzny", ani żadne pomniki, a już na pewno nie takie.
1. Tak możesz mówić do swojego pomiotu. 2. Dla takich lewadeł jak ty i ten drugi owszem - tylko gdy to akurat Polak podskakuje z chorągiewką ze swoim godłem. Bo
@Mentis_capta: Nie, nie zginęli za chowlragiewke i orzełka, zginęli dlatego, że akurat nie należeli do plemienia nacjozj3bow, którzy akurat tam mieli przewagę. Dla nacjozj3bow nie mają znaczenia poglądy ofiary, ani wartości, które ona wyznaje. Ofiara mogła codziennie płuc na polskie godło, ale zostałaby zabita i tak, bo ukraińskie nacjozjeby chciały po prostu wymordować Polaków, a nie jakichś niedorozwiniętych czcicieli chorągiewek. Dla nich wszyscy Polacy byli jednym wielkim Polakiem myślącym tak samo,
nie pomyliło Ci się? Pomnik Polki gwałconej przez Rosjanina.
@Nieszkodnik: No nie pomyliło mi się. To był pomnik, który miał być podziękowaniem dla Rosjan, a nie wspominkami o Polce. P.S. w czasie II wojny światowej Rosjanie wykorzystywali ukraińców jako mięso armatnie.
a najlepsze jest to, że 22 dzbanów dało mu plusa. Ja dalej nie wiem co ma ten pomnik wspólnego z Putinem.
@SzukamNlcku: Widać, że mały rozumek i nie kumasz propagandy ruskiej. Rosji zależy na ciągłym skłócaniu Ukraińców i Polaków, gdyż nie przewidzieli, że Polska i Europa zaczną pomagać Ukrainie, aby Rosja nie miała z Polską więcej wspólnych granic. A czemu lepsza Ukraina niż rosja? Może dlatego, że Ukraińcy łącznie odpowiadają za
#motocykle #polska #ukraina
źródło: IMG_20240704_165056
Pobierz1. Tak możesz mówić do swojego pomiotu.
2. Dla takich lewadeł jak ty i ten drugi owszem - tylko gdy to akurat Polak podskakuje z chorągiewką ze swoim godłem. Bo
źródło: 7nsgds
PobierzDla nacjozj3bow nie mają znaczenia poglądy ofiary, ani wartości, które ona wyznaje. Ofiara mogła codziennie płuc na polskie godło, ale zostałaby zabita i tak, bo ukraińskie nacjozjeby chciały po prostu wymordować Polaków, a nie jakichś niedorozwiniętych czcicieli chorągiewek. Dla nich wszyscy Polacy byli jednym wielkim Polakiem myślącym tak samo,
No, ewentualnie wycieranie spoconej moszny w biało-czerwone gacie z powstańcza kotwicą.
@Nieszkodnik: No nie pomyliło mi się. To był pomnik, który miał być podziękowaniem dla Rosjan, a nie wspominkami o Polce.
P.S. w czasie II wojny światowej Rosjanie wykorzystywali ukraińców jako mięso armatnie.
@SzukamNlcku: Widać, że mały rozumek i nie kumasz propagandy ruskiej. Rosji zależy na ciągłym skłócaniu Ukraińców i Polaków, gdyż nie przewidzieli, że Polska i Europa zaczną pomagać Ukrainie, aby Rosja nie miała z Polską więcej wspólnych granic.
A czemu lepsza Ukraina niż rosja?
Może dlatego, że Ukraińcy łącznie odpowiadają za